tiistai 27. toukokuuta 2014

PALAUTTAVA VIIKKO

Puolikkaan jälkeisen viikon treenasin kevyesti, jotta palautuisin kisasta mahdollisimman nopeasti. Kisa oli lauantaina ja ensimmäisen juoksulenkin tein vasta keskiviikkona. Tarkoitus oli juosta rauhallinen noin tunnin pk-lenkki. Juoksu tuntui kuitenkin yllättävän hyvältä ja vauhtikin kiihtyi huomaamatta ajateltua kovemmaksi. Kisasta jäi muistoksi iso rakkula pottuvarmaan alle, se alkoi vaivata lenkin loppupuolella, mutta muutoin tuntui, että kisasta olisi palautunut täysin.

Torstain lenkille laitoin rakkolaastarin, mutta varvas tuntui hieman pahalta koko lenkin ajan. Juoksu ei muutenkaan sujunut enää yhtään samalla tavalla kuin edellisen päivän lenkki. Helteellä oli varmasti myös osuutensa asiaan, ankea fiilis jäi koko juoksusta.

Seuraavan lenkin tein vasta sunnuntaina. Lämpöasteita oli 26 ja olin ollut juhlimassa perjantaina, joten ajattelin juosta mahdollisimman rauhallisen puolitoistatuntisen. Odotin helteen vuoksi vielä tukalampaa juoksua, mutta kun vauhtia tiputtaa tarpeeksi pystyy helteessäkin jotenkuten juoksemaan. Näillä keleillä juomavyölle tulee käyttöä. Toivottavasti ei tule kuitenkaan liian kuuma kesä, koska vauhtikestävyyslenkkien vauhtia on vaikeaa pitää helteessä.

  • ma-ti: lepo/koiran lenkitys
  • ke: PK 10 km, 52:56, 5:16/km
  • to: PK 9,35 km, 51:30, 5:31/km
  • pe-la: lepo
  • su: PK 15,21 km, 1:26, 5:42/km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti