tiistai 2. syyskuuta 2014

LAUANTAIN ODOTTELUA

Hui, kohta jo juostaan! Vielä ei onneksi jännitä, vaikka maraton jo joka päivä mielessä pyöriikin. Tällä viikolla vain palauttelen ja ti-to yritän syödä ja juoda reippaammin. Tänään juoksin 6 kilsaa noin maratonin kisavauhdilla. Juoksu tuntui ihanan kevyeltä. Kumpa juoksufiilis olisi samanlainen lauantainakin.


Perjantaina pitää hakea numerolappu ja viimeistään silloin miettiä kisavaatteet. Tällä hetkellä näyttää ikävä kyllä siltä, että lauantaina saattaisi sataakin. Toiveissa olisi tietysti poutainen ja tuuleton sää. Matkassa on jo itsessään tarpeeksi haastetta, joten toivottavasti sää pysyisi suotuisana.

Kisan lähestyessä sitä tulee entistä herkemmäksi kropan kolotuksille. Viime vuonna Kuopio maraton jäi sairastelun vuoksi välistä ja sitä olen nytkin pelännyt eniten. Flunssaa on paljon liikkeelle ja muutamaan otteeseen olen jo luullut itsekin sairastuneeni. Myös säärissä tuntuu pientä orastavaa penikkavaivaa. Kumpa sitä tämän viikon vielä pysyisi kunnossa. Tällä hetkellä tuntuu, että odottavan aika on pitkä, olisipa jo lauantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti