sunnuntai 2. marraskuuta 2014

TREENIT MAASTOPUOLIKKAAN JÄLKEEN

Sunnuntaisen puolimaratonin jälkeen aloitin uuden viikon treenit kevyesti. Koska puolikkaan reitti oli niin mäkinen, odotin, että ainakin reidet menisivät tukkoon. Maanantaina pidin lepopäivän ja vähän ihmettelin, kun jaloissa ei tuntunut mitenkään erityiseltä. Tiistaina jatkoin vielä kevyesti ja kävin koiran kanssa kevyen noin 40 min juoksulenkin metsässä. Juoksu tuntui todella kivalta; helpolta ja kevyeltä :) Puolikas juostiin pääosin metsässä latupohjilla ja hiekkatiellä, ehkäpä juuri pehmeämpi alusta vaikutti siihen, että jalat eivät kipeytyneet kisasta juuri lainkaan.

Photobomb!
Etsi kuvasta juoksukaveri :)
Keskiviikkona vuorossa oli taas tunnin korispelit ja sitä ennen tein salilla noin 45 min kokovartalotreenin. Kiva oli taas pelata ja salillakin treeni kulki hyvin. Illalla olinkin sitten aivan poikki. Ensin nukahdin sohvalle ja yhdeksältä menin jo yöunille.

Torstaina tuntui jaloissa pientä väsymystä keskiviikon treeneistä, joten palauttelulenkki sopi hyvin tähän saumaan. Juoksin koiran kanssa  taas metsässä kevyen puolituntisen.

Perjantaina olin vapaalla, joten pääsin lenkille heti aamupäivällä. Viikon viimeisestä treenistä kerroinkin jo enemmän perjantain postauksessa. Pienen reissun takia pidin lauantaina ja tänään sunnuntaina lepopäivät. Ainakin lauantain lepopäivä tuli tarpeeseen, koska reidet menivät taas niin tukkoon keskiviikon salitreenistä ja tukkoisuus tuntui ihan kunnolla vielä perjantain lenkillä. Muutoin viikon treenit sujui kivasti ja ilmeisesti pari kevyttä päivää riitti siihen, että puolikkaasta oli palautunut. Nyt odottelen jo innolla ensi viikon treenejä :) Kivaa vaihtelua treeneihin tulee tuomaan se, että tiistaisin pääsen hallille juoksemaan. Eipähän tarvitse ainakaan kerran viikkoon välittää siitä, millainen keli ulkona on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti