sunnuntai 9. marraskuuta 2014

TREENIVIIKKOKATSAUS VKO 45

Treeniviikko alkoi hieman huonosti. Maanantain lenkki jäi välistä, kun tyydyin parantelemaan huonoa oloa ja päänsärkyä sohvan pohjalla. Tiistaina oli tilanne jo onneksi toinen ja pääsin aloittamaan hallitreenit. Hallilla tuli juostua viikon vauhtikestävyystreeni ja näitä hallitreenejä tulen jatkamaan koko talvikauden. 

Keskiviikkona vuorossa oli taas kuntosalitreeniä ja koripalloa. Salilla aika meni nopeasti ja pelitkin sujui hyvin. Torstaina pääsin taas juoksemaan ja lenkki olikin viikon paras. Hieman nuutunut ja väsynyt olo oli koko päivän, mutta juoksu muutti taas kaiken :) Tunti kului kuin huomaamatta, juoksu kulki helposti, askel oli kevyt eikä juoksun päätteeksi väsyttänyt enää yhtään. Tätä juoksu on parhaimmillaan :)

Cabin in the woods
Torstaina juoksu kulki niin hyvin ettei pimeyskään haitannut yhtään :)
Alkuviikon lenkeillä sain nauttia vielä sulista teistä, mutta lauantaina tiet olivatkin jo aivan lumessa. Lunta oli jo sen verran, että ihan hyvin olisi voinut juosta jo nastoilla. Ehkä nastoilla olisi myös päässyt vähän paremmin eteenpäin, nyt tuntui, että eteneminen lumessa on todella hidasta. Hieman ankea oli kyllä koko lenkki. Puolentoista tunnin lenkille tuli hitaalla vauhdilla mittaa vajaat 16 kilsaa. Lenkin päätteeksi tein vielä muutamat kyykkysarjat, jotta saisin reidet pikkuhiljaa tottumaan lihaskuntotreeniin. Itsenäisyyspäivänä Kuopiossa olisi vielä mahdollista juosta puolimaraton. Talven ensimmäinen lenkki lumella tuntui nyt kuitenkin niin ankealta, että taidan jättää kisat välistä mikäli tiet eivät ole silloin sulat.

Huonointa tässä viikossa oli maanantaina väliin jäänyt lenkki ja lauantain lumella juoksu. Parasta puolestaan oli keskiviikon poikkeuksellisen hyvin sujunut lenkki ja lisäksi tiistaina alkaneet hallitreenit. 

 • ma: Lepo
 • ti: VK 49:49 min, 10,1 km, 4:56/km, syke 173  + kilsan verkat
 • ke:  sali 45 min + koris 1h
 • to: PK  58 min, 10 km, 5:46/km, syke 155
 • pe: Lepo
 • la: PK pitkä 90 min, 15,8 km, 5:42/km, syke 155 
 • su: Lepo
 • 2 kommenttia:

  1. Eiköhän lumijuoksuunki aikanaan totu:) itsekin mietin itsenäisyyspäiväjuoksuun osallistumista..

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Joo tottuu varmasti, sitä vaan on nyt tottunut liian hyvälle ;) Toivotaan hyvää keliä itsenäisyyspäivälle.

    Poista