perjantai 5. joulukuuta 2014

JÄLLEEN URHEILUN PARISSA

Tällä viikolla olen viime viikon sairastelun jälkeen päässyt taas urheilun pariin. Maanantaina aloitin kevyesti lenkkeilemällä koiran kanssa. Juostiin ensin metsässä ja lopuksi teitä pitkin, oli oikein kiva lenkki :) Tiistaina ja keskiviikkona oli vuorossa vakkaritreenit eli tiistaina juoksua hallilla ja keskiviikkona salia ja korista.

Torstaina jalat alkoivat päivän mittaan kipeytymään, joten töiden jälkeen tein vain kevyen kävelylenkin koiran kanssa. Ilmeisesti salilla tehdyt kyykyt veti reidet taas niin tukkoon, että kevyesti piti ottaa vielä tänäänkin. Tehdessä nuo kyykyt ei tunnu yhtään niin pahoilta ja mieli tekisi treenata jalkoja enemmänkin, mutta turhan kipeiksi kyllä taas menivät. Tänään juoksu vaihtui siis edelleen kävelylenkiksi koiran kanssa. Kävelylenkin päälle tein hieman vatsoja. Nuo kävelylenkit käyvät ihan hyvin kevyestä palauttavasta lenkistä. Lepopäivinäkin tulee yleensä käytyä jonkinlainen kävelylenkki, koira kun on kuitenkin aina lenkitettävä ja usein sisällä vietetyn päivän jälkeen kaipaakin jo ulos.

Lenkki piristi, vaikka olikin taas näin pimeetä.

Keskiviikon salin jälkeen on nyt alla siis pari kevyttä päivää. Huomenna menemme Sadun kanssa kevyelle lenkille. Toivottavasti juoksu alkaa jo luonnistumaan. Miten sinun itsenäisyyspäivä, onko se lepopäivä vai sisältääkö esim. juoksulenkin?

Hyvää itsenäisyyspäivää ja viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti