maanantai 15. joulukuuta 2014

PALAUTTELULENKKIÄ KOIRAN KANSSA

Tänään viikko alkoi kivan kevyellä lenkillä. Juostiin koiran kanssa metsässä puolisen tuntia. Tällaiset kevyet palauttelulenkit onkin viime aikoina tullut juostua pääosin koiran kanssa. Eilisellä lenkillä lipsui sen verran, että tänään ymmärsin laittaa nastat alle ja niillä meno olikin paljon rennompaa. Vaikka viikonloppuna satanut lumi tuntuu sulavan vauhdilla, niin metsäreitti oli vielä täysin lumessa. Nastat oli tänään metsään oikea valinta ja lumella oli kivan pehmeä juosta. Lumesta oli myös se hyöty, että valaisemattomalle osuudellekin uskaltautui, kun lumen ansiosta siellä jopa näki jotain.


Eilen tuli hieman liukkaalla kelillä juostua ilmeisesti hieman varovasti ja jalat tuntuivat normaalia väsyneemmiltä lenkin jälkeen. Hyvin olivat kuitenkin täksi päiväksi palautuneet ja tuntui kuin eilen ei olisi mitään lenkkiä juossutkaan. Jos liikkumaan lähteminen maanantaisin on vaikeaa, niin suosittelen tällaista kevyttä lenkkeilyä. Kevyttä hölkkää jaksaa hieman väsyneenäkin ja harvoin sitä lenkin jälkeen on huonompi fiilis kuin lähtiessä.

Koira oli tänään vauhdissa ja pinkoi metsässä melkoista kyytiä :) Lenkin jälkeen se hauskutti tulemalla ihan viereen makaamaan selällään, kun tein lattialla vatsoja. Seuraavaksi aion siirtyä venyttelemään ja yleensä juoksukaverista saan seuraa siihenkin.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta teidän yhteinen metsälenkki, ja sen jälkeiset vatsa-ja venyttelysessiot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kivaa oli :) Tuo on kyllä niin hassu, että usein saa hyvälle tuulelle :) Vähän piti jo tuuppia eestä, kun yritti tunkea samalle alustalle jolla tein vatsoja :)

   Poista
 2. Koira on kyllä varmasti ihanaa lenkkiseuraa. Mäkin oottelen, että pääsen veljen koiraa lenkittämään maaseudulla. Ainut kuka lähtee lenkille mun kanssa säässä kuin säässä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun pääset koiran kanssa lenkille, ne ovat kyllä aina valmiina seuraksi :)

   Poista