sunnuntai 21. joulukuuta 2014

TREENIVIIKKOKATSAUS VKO 51Tällä viikolla treenit alkoivat maanantaina kevyellä lenkillä koiran kanssa. Tästä lenkistä kirjoittelinkin jo aiemmin tässä postauksessa. Samanlaisen lenkin kävin juoksemassa koiran kanssa myös torstaina. Tiistaina oli vuorossa perinteinen hallitreeni ja tästä kirjoitin aiemmin jo keskiviikon postauksessa. Treeni sujui hyvin, vaikka lopussa juoksu alkoi jo hieman käymään voimille. Keskiviikkona kerkesin treenailla salilla vain puolisen tuntia ennen korisvuoroa. Salitreeni jäi turhan lyhyeksi ja mielellään olisin treenannut pidempäänkin. Korista oli taas hauska pelailla. Perjantai sisälsi vain kevyttä ulkoilua koiran kanssa ja lauantaina pidin lepopäivän, koska perjantaina olin illanvietossa.Tänään treeniviikon päätti kiva pitkä lenkki. Kuopiossa on satanut tällä viikolla paljon lunta, joten tänään pääsi juoksemaan täysin valkeissa maisemissa. Tiet oli onneksi pääosin aurattu, mutta melko liukasta siellä oli. Ilman nastoja juoksu olisi ollut paljon vaikeampaa ja eteneminen varmasti vielä hitaampaa. Välillä myös tuuli melko kylmästi. Päällä oli tavalliset juoksutrikoot, mutta välillä olisi tuulenpitäville housuille ollut tarvetta. Muuten oli onneksi sopivasti päällä eikä kylmä päässyt tulemaan. Vaikka olin tavallista viikonlopun lenkkiä myöhemmin liikkeellä niin onneksi kerkesin juoksemaan vielä valoisan aikaan. Ensi viikon olen lomalle, joten yritän, nyt kun siihen on mahdollisuus, ajoittaa lenkit niin, että kerkeän juoksemaan ennen pimeää. Juoksu sujui tänään kivasti. Toki lumi hidastaa vauhtia, mutta ei tänään mihinkään kiire ollutkaan. Niin kiva oli juosta, että loppuun piti vielä käydä pieni lisälenkki ennen kääntymistä kotiin päin.

Meinasin tähän loppuun kirjoittaa, mikä viikossa oli parasta ja mikä huonointa, mutta ei tässä viikossa kyllä mitään huonoa ollut. Kaikki treenit sujui hyvin ja ulkonakin juoksu oli kivaa, vaikka sulat tiet ovatkin vaihtuneet kunnon lumikerrokseen :)

ma: PK 30 min juoksu koiran kanssa
ti: Halli VK 3x15 min: kymppiminsat: 4:46-4:53/km, viisiminuuttiset 4:36/km + verkat 
ke: sali 30 min + koris 1h
to: PK 30 min juoksu koiran kanssa
pe ja la: Lepo
su: PK pitkä 1:42, 17,4 km, 5:51/km

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat talvimaisemat teillä siellä Kuopiossa! :) Hyvältä kuulostaa sun treeniviikko jälleen kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä on nyt todella talvista ja jouluista. Taisi luvata lunta myös etelään, joten jospa sinnekin tulisi vielä valkea joulu :)

   Poista
 2. Hei! Sulla on ihania kuvia ja selkeetä ja asiallista tekstiä. Kiva kun kerrot viikon treeneistä!
  Kivoja talvilenkkejä sinne !

  http://siirielviira.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kiva, että löysit blogin pariin.

   Poista