keskiviikko 21. tammikuuta 2015

KUOPIO MARATONIN SOMETIIMI

Kuopio Maraton uudistuu ja uutena juttuna on tänä vuonna mukana sometiimi. Sometiimi koostuu viidestä henkilöstä, jotka kertovat mm. omasta valmistautumisestaan Kuopio Maratonille 2015. Olen yksi tiimiläisistä ja lähdin mukaan projektiin, koska juoksujuttuja on kiva fiilistellä muutenkin kuin juostessa. Aika kivaa :)

Maanantaina tapasimme tiimin kanssa ensimmäisen kerran ja infotilaisuuden jälkeen saimme hieman neuvoja juoksutekniikkaan. Tekniikkatreeneissä en ole aiemmin ollutkaan, joten tämä oli aika kiva juttu. Lisää ensitreffeistämme voit lukea täältä.

Kuopio Maraton 2014.

Juttujamme voi seurata helmikuusta lähtien ainakin Kuopio Maraton blogissa. Tällä hetkellä löydät sieltä esittelyt tiimiläisistä. Lisäksi päivityksiä tullee Kuopio Maratonin Facebook sivuille, Twitteriin ja Instagramiin. Infoan näistä helmikuussa lisää, kunhan projektimme kunnolla käynnistyy. Luvassa on siis kokemuksiamme kohti syksyn kisaa. Yksi itseäni erityisesti kiinnostava juttuja on se, että yksi tiimiläisistä on ravitsemusterapeutti, joten juttua on tulossa myös liikkujan ravitsemuksesta.

Kuopio Maraton 2014.

Omasta lähipiiristäni ei löydy kovin suuria juoksuintoilijoita, joten aika hienoa, että edes somessa voi fiilistellä asiaa muiden juoksuun hurahtaneiden kanssa :) Jos sinuakin kiinnostaa seurata muiden kuntoilijoiden valmistautumista kisoihin sekä kaikki muukin juoksuun liittyvä, niin tervetuloa seuraamaan sometiimin matkaa kohti Kuopion Maratonia! Lisää infoa tulossa siis myöhemmin.

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi kivalta! :) Varmasti saa puhtia juoksuun kun on tuollainen tiimi taustalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä on kiva juttu :) Motivoi vaan entisestään.

   Poista
 2. Kivan kuuloinen tämä some-tiimi :) Täytyypi laittaa blogi lukulistalle! Tsemppiä treenailuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hienoa, että laitat lukulistalle :) kivoja treenejä sinullekin :)

   Poista
 3. Vautsi, toi kyllä motivoi varmasti treenaamaan vielä lisää :) Itselläni sama juttu: lähipiiristä ei hirveästi juoksuintoilijoita löydy, joten näistä blogeista ja somesta muutenkin saa tosi kivasti vertaistukea. Ihan mahtavaa, innolla alan seurata teidän juttujanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että olet mukana :)
   Vertaistuki on huippu juttu, kiva saada kommentteja täällä sekä lukea itsekin muiden treeneistä.

   Poista
 4. Jee! Hienoa, että Kuopion maratoninkin taustat huomasivat, että sometiimeistä on hyötyä! :) Kuulostaa kivalta teidän porukka ja meininki! Toivottavasti sun penikat tulee pian kuntoon! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on aika kiva juttu :) Kiva itsekin päästä lukemaan muiden treeneistä.
   Huomenna testailen juoksua, toivottavasti jalat kestää.
   Mukavaa sunnuntain jatkoa!

   Poista