maanantai 26. tammikuuta 2015

TÄÄLLÄ JUOSTIIN TAAS

Aika kiva fiilis. Viikon tauon jälkeen kävin tänään testaamassa miltä juoksi tuntuisi ja onneksi se ei tuntunut säärissä miltään :) Taukoa piti pitää siis penikoiden vuoksi. Huomenna menen hallille juoksemaan kunnon treenin, toivottavasti tilanne on hyvä vielä senkin jälkeen.

Tänään juoksin vain kuutisen kilsaa kevyesti hölkötellen. Aluksi ajattelin vain jalkoja ja pelkäsin että kohta tuntuu jossain. Onneksi kuitenkin meni hyvin ja loppua kohden en muistanut jalkoja enää ajatellakaan. Juoksin nyt ilman nastoja ja vähän meinasi välillä olla liukasta. Tosin ei liukkaus mitään haitannut, parasta on se, jos voi taas juosta kunnolla.

Viime viikolla ei  siis tullut maanantain tekniikkatreenin lisäksi juostua ollenkaan. Aika kevyesti otin viime viikon muutenkin. Tein muutaman lihaskuntotreenin ja koiraa oli tietysti ulkoilutettava. Kovin pitkiä lenkkejä emme tehneet, koska pelkäsin noiden jalkojen puolesta. Eilen käytiin kuitenkin jäällä kävelemässä jo ihan hyvä lenkki, reissusta alla muutama kuva.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti