perjantai 13. helmikuuta 2015

PARIN TUNNIN PITKIS

Viikonloppu alkoi aika kivasti. Olen ollut tänään vapaalla, joten pääsin heittämään pitkän lenkin poikkeuksellisesti jo tänään ja vieläpä heti aamulla. Ajoitus oli hyvä, koko lenkin ajan paistoi nimittäin aurinko :) Tiet oli kyllä aika jäätävässä kunnossa, eli aivan jäässä. Ilman nastoja sai juosta välillä melko varovasti ja etenkin alamäissä piti hidastaa aika lailla. Muutaman pienen läntin näin kyllä asfalttia, joten toivoa on, että se kevät ja sulat tiet sieltä vielä tulee :)

Alla oli pari kevyttä treenipäivää, joten odotin, että tänään juoksu sujuisi kuin itsestään. Jalat eivät kuitenkaan tuntuneet niin hyviltä kuin odotin, eikä lenkki mikään erityisen loistava ollut. Ihan kiva oli kuitenkin juoksennella eikä juoksu tuntunut liian rankalta. Pitkät lenkit eivät lähiaikoina ole olleet mitään suosikkeja ja nytkin meinasi meno käydä välillä vähän tylsäksi. Tällästähän se välillä on, aina ei voi olla mahtava lenkki ja mahtava fiilis. Vajaan parin tunnin hölkälle kertyi tänään kilsoja hieman vajaat 21.

Yleensä talvella jää ottamatta juomaa mukaan pitkille lenkeille, mutta tänään oli mukana urheilujuomaa. Ehkä juomankin ansiosta oli suht koht energinen olo vielä kotiin päästyäkin. Lenkin päätteeksi lisäsin hieman vaatetta ja kipaistiin koiran kanssa vielä lyhyelle pyrähdykselle metsään.

4 kommenttia:

 1. Aina ei tosiaan suju - tavallaan lohdullista, kun saa lukea muidenkin blogeista rehellisiä fiiliksiä niin hyvistä kuin huonoistakin lenkeistä. Sitä se on joskus, pian kulkee taas varmaan vaan entistä paremmin :) Hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki lenkit ei todellakaan kulje aina hyvin. Ei tämäkään huonoimmasta päästä ollut, mutta ei niin hyväkään kuin odotin.
   Sinulla oli puolestaan kulkenut tosi kivasti :)

   Poista
 2. Välillä kyllä tekisi mieli nakata lenkkarit mäkeen kun tökkii niin kovasti juoksu mutta usein huonon lenkin päälle seuraava lenkki on aina parempi :) Mulla on nyt vielä noin keskiviikkoon juoksutaukoa tatuoinnin vuoksi mutta sitten taas saa treenata :) näillä tauoilla kasvaa motivaatio aina kovasti! Treenaatko sä maralle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka väliin mahtuu vähemmän mahtavia lenkkejä niin onneksi niitä kivoja on kuitenkin enemmän. Tällä hetkellä treenaan maaliskuun lopun puolikkaalle. Loppukevään matkaa en ole vielä päättänyt.
   Laitahan sitten taas kuvaa sun tatskasta. Viimeksi näytti jo tosi hienolle :)

   Poista