sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

TREENIVIIKKOKATSAUS VKO 9

Hyvä treeniviikko taas takana :) Sunnuntain normaalia pidempi lenkki tuntui vielä alkuviikosta hieman jaloissa, joten vaihdoin tiistain ja keskiviikon treenien paikkaa. Tiistaina kävin juoksemassa kevyen kolmen vartin palauttelulenkin ja vasta keskiviikkona oli vuorossa vk-treeni. Pitkästä aikaa tuli juostua vk-treeni ulkona hallin sijaan. Mukavasti oli jo sulaa tietä näkyvissä, mutta enimmäkseen kuitenkin vielä jäätä ja sohjoa. Jonkin verran joutui kyllä tekemään töitä, jotta sai vauhdin tunnin ajaksi pysymään edes siinä viiden minuutin tuntumassa. Treenin alkuun hölkkäilin kilsan, mutta lopussa verkka jäi parin minuutin mittaiseksi. Aika hyytynyt olin kyllä loppuillan, vk-treenit käykin yleensä paljon enemmän voimille kuin peruskestävyyslenkit.

Torstaina pidin lepopäivän ja perjantaina oli pitkästä aikaa vuorossa pk vk yhdistelmätreeni. Aluksi siis puolituntia hieman kevyemmin ja perään toiset puolituntia hieman reippaammin. Kokonaisuudessaan lenkille tuli mittaa 11,6 km. Oli kyllä hyvä fiilis juosta ja juoksu kulki hyvin. Kelikin oli aivan loistava, kun sai pitkästä aikaa juosta auringon paisteessa.Lauantaina juoksin aamupäivällä kevyen tunnin lenkin. Tällainen kevyt lenkki VK treenin jälkeen ja ennen seuraavan päivän pitkää lenkki oli aika sopiva ja juoksu kulki edelleen kevyesti. Tänään lähdin viikon pitkälle lenkillä jo tavallista aikaisemmin aamulla. Vajaat pari tuntia vierähti lenkillä niin nopeasti, että kotiin tultuakin vielä ihmetytti. Rauhalliselle lenkille tuli mittaa 18 kilsaa aikaan 1:45.

Aika kivoja treenejä siis takana. Jokainen lenkki poikkesi hieman toisistaan, joten mikäs siinä oli niitä juostessa. Kevään ensimmäinen kisa alkaa jo lähestyä ja siihen onkin aikaa enää neljä viikkoa! Kunto tuntuu ihan hyvältä, mutta ei tässä vielä ennätyskunnossa olla. Viimeisille viikoille kilsat todennäköisesti vähenevät, mutta treenit kovenevat. 

Ma: Lepo
Ti: PK palauttava 44 min, 7,5 km, 5:54/km, KS 148
Ke: VK 60 min, 12 km, 5min/km, KS 174 +verkat yht. 1,4 km
To: Lepo
Pe: PK+VK 5,5 km, 5:27/km, KS 153 + 6,1 km, 4:54/km, KS 171
La: PK 60 min, 10,3 km, 5:49/km, KS 147
Su: PK pitkä 1:45, 18,1 km, 5:48/km, KS 148

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti