tiistai 17. maaliskuuta 2015

VAUHDIKASTA MENOA

Tiistaiseen tapaan juoksin tänään vauhtikestävyystreenin. Oli niin hyvä keli, että hallin sijaan tein treenin ulkona. Oli jopa yllättävän lämmin ja ehkä olisi jo pitänyt ymmärtää vaihtaa talvitrikoot tavallisiin.

Treeni kulki onneksi jo paremmin kuin viime viikolla. Alkuverkan jälkeen juoksin ensin hieman rauhallisempaa vk:ta 15 minuuttia (4:49/km) ja sen perään neljä kymmenen minsan vetoa parin minuutin palautuksin. Vedoille kiristin hieman vauhtia ja vaikka vauhti oli aika reipasta, kulki juoksu ihan hyvin. Kolmannen vedon jälkeen puuskutti jo vähän enemmän, mutta aika hyvin parissa minuutissa palautui ja hyvin jaksoi vetää vielä viimeisenkin vedon. Vauhti pysyi kaikissa vedoissa yllättävän tasaisena, vetojen vauhdit oli 4:36/4:36/4:35/4:32/km. Loppuun hölkkäilin puolitoista kilsaa ja treenille tuli kokonaisuudessaan mittaa 15 km.


Vaikka treeni oli aika kova jäi tästä hyvä fiilis. Vauhdit kävi jonkin verran voimille, mutta juoksu ei ollut kuitenkaan väkisin vääntämistä. Vaikka kymmenen minsan täyttymistä odottikin, palautui parissa minuutissa hyvin ja seuraavan vedon aloittaminen tuntui aina kevyeltä. Tästä on hyvä jatkaa. Huomenna on ohjelmassa kevyt palauttelutreeni ja se tulee varmasti tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti