perjantai 3. huhtikuuta 2015

HUHTIKUUN SUUNNITELMAT

Reissusta ja sairastelusta on miltei toivuttu, joten voi taas paneutua juoksujuttuihin. Jotta maaliskuun pettymys unohtuisi äkkiä on hyvä täyttää huhtikuu kivoilla juoksujutuilla. Ensimmäisenä olisi vuorossa juoksutapahtuma, jossa juostaan Siilinjärveltä Kuopioon eli matkaa kertyy noin 30 kilsaa. Pitkään aikaan en ole näin pitkiä lenkkejä juossut, joten kiva päästä kokeilemaan miten tämä sujuu. Samalla on hyvä testailla urheilujuomaa ja geelejä.

Huhtikuussa olisi myös tarkoitus käydä testissä, jotta saan tarvittaessa päivitettyä treenivauhdit -ja sykkeet. Edellisestä testistä on jo vuosi aikaa, joten nyt on jo aika päivittää missä mennään. Huhtikuuhun kuuluu myös tapaaminen Kuopio Maratonin tiimoilta.

Jotain kisaa ajattelin myös huhtikuulle. Tänään kävin testailemassa miltä juoksu tuntuu ja tuntuihan se. Vauhtikestävyys kävi sen verran voimille, että piti tehdä treeni hieman kevennettynä. Pitää nyt katsoa miten kunto alkaa palautumaan ja miettiä kisaa sitten. Tämän päivän lenkki tuntui vielä niin huonolta, että mikään kiire kisaan ei enää olekaan. Tuo kolmenkympin juoksu on edessä jo maanantaina, joten saa nähdä saanko sen juostua kokonaan vai pitääkö sekin tehdä vielä hieman lyhennettynä.

Alla kuva Prahasta, jossa puolikkaan juoksijoitakin on nähtävissä. Tarkoitus oli vältellä kisaa, mutta ei siinä kokonaan onnistuttu. Eipä ole pitkään aikaan harmittanut niin paljon kuin tuossa sillalla kävellessä. Jostain olen lukenut, että juoksijan tuska ei ala lähtölaukauksesta vaan päättyy siihen. Tälläinen fiilis oli katsoessa muita juoksijoita, todella harmitti kun ei itse voinut olla mukana.


7 kommenttia:

 1. Siellä jossain minäkin kirmaan. Ymmärrän harmitukseni, mutta nyt katse täysillä tulevaan. Ei menneitä kannata harmitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä tässä harmittelut enää auta, nyt vain uutta kohti :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti Prahan reissu muutoin oli mukava!! :) Ainiin, mäkin kattelin sitä ilmoitusta tuosta 30km lenkistä, mutta eipä ois onnistunut kun nyt täällä vuorostaan kipeenä. Mukavaa viikkoa ja tsemppiä treeneihin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tsemppiä sinullekin paranemiseen :)
   Reissu oli onneksi muutoin kiva.
   30 taittua ihan mukavasti, vaikka aika mäkinen reitti onkin.

   Poista
 4. Kuulostaa aika hauskalta toi kolmenkympin juoksu! Sen voi ottaa ihan vaan pidempänä lenkkinä eikä välttämättä ajatella niinkään kisana. Kunnon kisaan kannattaa ehkä ottaa osaa vasta toukokuussa jos tuntuu, ettet oo nyt päässyt kunnolla treenaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kolmekymppiä taittui ihan hyvin. Kiva välillä osallistua ihan vain juoksutapahtumaan ilman kilpailua.
   Ehkä voisi olla järkevää kilpailla vasta toukokuussa, mutta katsotaan nyt miltä kunto alkaa tuntumaan. Riittäähän niitä kisoja toki toukokuussakin.

   Poista