sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

TREENIVIIKKOKATSAUS VKO 14

Tämä viikko sisälsi vielä tavallista vähemmän treeniä. Torstaille asti olin reissussa, joten ensimmäiselle lenkille pääsin vasta perjantaina. Kovasti jo odotin treenien aloittamista, mutta ei ne tällä viikolla vielä oikein sujuneet. 

Perjantaina tein pk vk yhdistelmätreenin. Alkuun juoksin peruskestävyyttä 10 minuuttia ja sen perään vauhtikestävyyttä 30 minuuttia (4:56/km). Tämän päälle oli tarkoitus juosta vielä reippaampi 15 minuuttinen, mutta puolituntinen tuntui jo niin huonolta, että päädyin juoksemaan loppuun vain kevyesti vartin verran. Koko lenkille tuli mittaa 10,5 km.


Eilen suuntasin vajaan tunnin lenkille, joka oli tarkoitus juosta aerobisella kynnyksellä. Juoksu tuntui jo hieman paremmalta kuin edellisenä päivänä ja vauhtia oli helppo pitää yllä. Lähinnä piti hiljennellä ettei vauhti tippuisi alle 5min/km. Alla on niin monta lepopäivää, että jalat kyllä toimii hyvin, mutta hieman tavallista raskaammalta juoksu muutoin vielä tuntuu. Sykkeetkin oli tämän viikon lenkeillä vielä paljon tavallista korkeammalla. Eiliselle lenkille tuli mittaa 11 km 5:09/km vauhdilla. Tänään pidän lepopäivää ja huomenna suuntaan pitkälle lenkille. Jospa se ensi viikolla alkaisi jo kulkea tätä viikkoa paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti