keskiviikko 13. toukokuuta 2015

PÄIVÄN TREENI JA BLOGIN SEURAAMISESTA

Tänään kävin juoksemassa lyhyen, mutta melko reippaan treenin. Viidestä kilsasta ensin neljä 4:42/km vauhdilla ja viimeinen kilsa reippaammin 4:33/km. Verkkaa yhteensä reilut kaks kilsaa. Olipahan kivaa :) Pitkästä aikaa juoksu tuntui siltä kuin sen kuuluisikin, hyvät vauhdit irtosi ilman yliyrittämistä ja jalatkin tuntuivat aika hyviltä. Jospa se tästä nyt alkaisi kulkemaan taas vähän paremmin. Pientä epätoivoa on nimittäin ollut ilmassa viimeiset pari viikkoa. Yleensä teen pidempiä vk-treenejä, mutta lauantaina saatan juosta puolikkaan, joten tämä tuli nyt varmuuden vuoksi tehtyä lyhkäisempänä.

Vauhtikestävyystreeni.


Blogiani blogilistan kautta seuraavat, muistakaa että blogilista lopettaa 1.6.2015. Jatkossa voit seurata blogia esim. bloglovinin kautta ja Instagramista blogi löytyy nimimerkillä juoksuttaa.

Muista myös Kuopio maratonin blogi, josta löytyy sometiimin juttuja. Eilen listasin blogiin asioita, joihin koen säännöllisen juoksemisen vaikuttaneen positiivisesti. Jutun pääset lukemaan tästä. Instagramista löydät Kuopio maratonin luonnollisesti nimimerkillä kuopiomaraton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti