sunnuntai 3. toukokuuta 2015

TREENIVIIKKOKATSAUS VKO 18

Oli aika kiva treeniviikko :) Suurin osa lenkeistä taittui sateessa, mutta pääasia, että pääsi taas juoksemaan. Tiistain vk-treenistä kirjoittelinkin jo aiemmin. Treeni sujui yllättävän hyvin ja oli kiva huomata, että pystyin juoksemaan samoilla vauhdeilla kuin ennen viikkojen flunssaa. Tosin vedot olivat vielä aika lyhyitä, joten ei tässä vielä ole hirveästi aihetta tuuletteluun. Ensi tiistaina juoksen reippaan kympin ja siitä saan varmasti paremmin tuntumaa tämän hetken vauhdeista. Ajattelin sen treenin perusteella vähän miettiä kävisikö sitä kuitenkin kohta jonkun kisan vaikkei tässä ennätys kunnossa ollakaan. 

Keskiviikkona tein kevyen palauttelulenkin räntäsateessa. Suurimman osan matkasta juoksin metsässä ja tuollainen kevyt palauttelulenkki olikin aika kiva juosta vaihteeksi pehmeällä alustalla. Torstaina oli sitten vuorossa viikon tylsin lenkki. Juoksu ei oikein kulkenut. Jos tällaisia lenkkejä olisi useammin, voisi mielenkiintoa loppua aika pian. Tunnin nyt kuitenkin juoksee helposti vaikkei niin kulkisikaan.

Perjantaina pidin lepopäivän ja lauantaina juoksin taas kevyen palauttelulenkin. Lenkistä jäi sellainen fiilis kuin pitikin eli hyvin olisi vielä jaksanut jatkaa toisetkin kolme varttia. Tänään treeniviikko päättyi perinteiseen tapaan pitkään lenkkiin. Olikin aika kiva lenkki, joka vain parani loppua kohden. Juoksu tuntui kevyeltä ja helpolta ja olisikin hieman tehnyt mieli vielä jatkaa matkaa. Treeniviikosta jäi hyvä fiilis. Tosin viikko oli aika paljon normaalia kevyempi, mutta tästä on nyt kuitenkin hyvä taas jatkaa kohti vauhdikkaampia treenejä.

Ma: Lepo
Ti: VK 5x6min (4:36-4:56/km) + verkat 2x10min
Ke: PK palauttava 42 min, 6,6 km, 6:17/km, KS 149
To: PK 61 min, 10,4 km, 5:49/km, KS 156
Pe: Lepo
La: PK palauttava 45 min, 7,8 km, 5:48/km, KS 153
Su: PK pitkä 1:40, 17,5 km, 5:42/km, KS 153

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti