torstai 18. kesäkuuta 2015

PALAUTUMINEN PUOLIMARATONILTA

Viime lauantain puolimaratonilta on palauduttu melko hyvin, vaikka tällä kertaa jalat aiempaa kipeämmiksi menivätkin. Sunnuntaina jalat tuntuivat lähinnä vain hieman väsyneiltä, mutta maanantaina reidet olivat selkeästi tukossa. Heti kisan jälkeen tuntuikin siltä, että etureidet meinaavat krampata, joten yllätyksenä reisien tukkoisuus ei tullut. Loppuverryttely kisan jälkeen olisi ollut paikallaan, mutta tällä kertaa olin kuitenkin kisan jälkeen niin hyytynyt, ettei verkkailu käynyt mielessäkään.

Puolimaraton

Maanantaina tein koiran kanssa kevyen kävely/hölkkälenkin ja se helpotti heti tukkoisia jalkoja. Illalla vielä venyttelin ja rullailin, jonka jälkeen jalat tuntuivat taas vähän aiempaa paremmilta. Tiistaina pidin lepopäivän ja keskiviikolle olin jo ennen kisaa varannut pohkeiden hieronnan. Tällä kertaa hieronta ei tehnyt niin pahaa kuin alkuvuodesta ja jalat tuntuivat olevan paljon paremmassa kunnossa. Hierontapäivä on aina lepopäivä, joten tälläkin kertaa tein iltapäivällä vain kävelylenkin koiran kanssa.

Kevyt alkuviikko on tuntunut toimivan hyvin, koska eilen jo tuntui, ettei mitään kisaa olisi juossutkaan. Tänään kevyellä lenkillä jaloissa ei enää tuntunut mitään lihaskipuja, lähinnä pohkeet ja sääret vain olivat hieronnan jäljiltä hieman omituisen tuntuiset. Tästä on nyt pikkuhiljaa hyvä taas jatkaa kohti kunnon treenejä. Henkisestikin kisasta on palauduttu hyvin. Se fiilis, ettei koskaan enää puolikasta, on vaihtunut siihen, että kyllä tänä vuonna voisi vielä ainakin kerran yrittää ennätystä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti