sunnuntai 29. marraskuuta 2015

TREENIVIIKKOKATSAUS VKO 48/2015

Tästä viikosta tulikin treenien suhteen hieman tavallista monipuolisempi. Maanantaina osallistuin LadyLinen kehonhuolto tunnille. Tämä oli kivempaa kuin viime viikon jooga, mutta ei kuitenkaan niin erityistä, että tunnille tekisi hirveästi mieli osallistua uudestaan. Tunnin jälkeen oli taas sellainen fiilis, että saan paljon enemmän irti omatoimisesta venyttelystä.


Tiistain ja torstain yhdistelmätreeneistä kirjoitinkin jo aiemmmin. Niistä pääset lukemaan lisää tästä. Noiden treenien välissä keskiviikkona pidin lepopäivän. Ajatuksena oli tehdä jotain, mutta tällä kertaa väsymys vei voiton ja ulkoilin vain kevyesti koiran kanssa. Molemmat yhdistelmätreenipäivät olivat kivoja ja etenkin torstain treenit kulkivat kivasti. Kuten arvelinkin meni torstain hypyistä ja kyykyistä jalat hieman kipeiksi, mutta se ei haitannut, koska edessä oli pari lepopäivää. Perjantaina kyllä tanssin melko ahkerasti pikkujouluissa, mutta sitä ei varmaan lasketa urheiluksi, vaan juhlimiseksi ;) Lauantain otinkin sitten ihan levon kannalta.


Tänään suuntasin lenkille ja ajatuksena oli juosta fiiliksen mukaan sen aikaa, kun tuntuu hyvältä. Hieman oli arvoitus, miten juoksu sujuu perjantain valvomisen jäljiltä, mutta yksi lepopäivä riitti tällä kertaa onneksi hyvin. Juoksu oli yllättävänkin kevyttä, jalat olivat palautuneet täysin ja oli kiva juosta. Muutamassa pitkässä ylämäessä syke nousi selvästi, mutta muuten juoksu oli melko helppoa. Hieno ja lämmin keli oli selvästi houkutellut muitakin juoksemaan, tuttuja ja tuntemattomia juoksijoita näkyi liikenteessä normaalia enemmän :)

Tämän viikon juoksut näyttävät melko vähältä, mutta ihan hyvä, että maltoin korvata kunnon juoksulenkkejä noilla muutamilla ohjatuilla tunneilla. Ensi viikolla juostaan ehkä taas tätä viikkoa enemmän.

Ma: Kehonhuolto 60 min
Ti: VK 29 min, 5 km, 4:45/km + PK 1km + CXWORX 30 min
Ke: Lepo
To: PK 36 min, 6,8 km, 5:16/km + Shape&Go 45 min
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: PK pitkä 1:47, 20,1 km, 5:20/km, KS 165

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti