tiistai 15. maaliskuuta 2016

JUOKSEMATTA

Viime viikolla en kuumeilun vuoksi juossut yhtään. Taukoa tuli reilu viikko, mutta tänään pääsin vihdoin pienelle hölkälle. Juoksin vain reilun puolituntia, mutta tuntui vähän siltä kuin en olisi koskaan juossutkaan. Joskus on siis kulkenut vähän helpommin ja kevyemmin. Kevyellä mummohölkällä siis jatketaan tämä viikko ja pitää vasta ensi viikolla sitten yrittää vähän reippaampia lenkkejä. Hieman ikävään saumaan tämä sattui, mutta pääseepähän taas juoksemaan ja jalat ainakin ovat saaneet kunnolla lepoa.


6 kommenttia:

 1. Tuttu tunne ;/ Mulla oli 2vk tauon jälkeen sykkeet samalla vauhdilla mikä ennen tuntui jo helpolle todella korkeat ja nyt kun olen yrittänyt juosta vk-lenkkejä niin sykkeet nousee todella ylös ja tuntuu jotenkin vaikealle. Ehkä tämä tästä kun pääsee taas juoksun makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Joskus se vaan ottaa yllättävän kauan ennen kuin sairastelun jälkeen alkaa taas kulkemaan. Nyt tsemppiä ja maltilla vaan eteenpäin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Huomenna taas testaamaan miltä juoksu tuntuu.

   Poista
 3. Paranemisia! Kuten varmasti tiedät, niin kunto kasvaa ja keho herkistyy levossa. Kun parannut kunnolla, niin vauhdit vaan kasvaa. Olet todella mahtava, kun osaat suhtautua oikein sairasteluun ja pidät lepoa, etkä lähde turhaan kokeilemaan. Sinusta täytyy taas ottaa mallia! =) Toivottavasti paranet ja Jyväskylän kisat menevät hienosti. Etkös olekin menossa sinne juoksemaan puolimaratonia.. Muistanko oikein.. ? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Aika hyvin tässä on oppinut kroppaansa kuuntelemaan ja tietää milloin ei voi vetää täysillä. Ja jos yhtään luulee olevansa kipeenä niin silloinhan ei kannata treenata ollenkaan. Jyväskyläään olin menossa, mutta todennäköisesti kisat jäänee nyt välistä. Tavallista raskaammalta vielä tuntuu, joten kevyellä treenillä nyt jatketaan.

   Poista