sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

TREENIVIIKKO 11/2016

Tavallista kevyempi treeniviikko takana. Tosin kevyeltä ei tuntunut, joten kaikki lenkit olivat rauhallisia. Tällä kertaa juoksin neljä kertaa ja lepopäivinä tein kävelylenkit koiran kanssa. 

Tiistaina juoksin lyhyen tunnustelulenkin reilun viikon juoksemattomuuden jälkeen. Yllättävän raskaalta tuntui, joten en lähtenyt venyttämään lenkkiä vielä yhtään pidemmäksi (6,3 km). Keskiviikkona lepäilin ja torstaina juoksin kymmenen kilsaa.

Sykemittarin kanssa on ollut hieman ongelmia, mutta nyt sain sen vihdoin lauantain lenkille käyttöön. Syke kiinnosti, koska alkuviikon lenkit tuntuivat tavallista raskaammilta. Perjantaina juoksin edelleen rauhallisesti, mutta syke oli silti koholla, vastasi siis niitä tuntemuksia, mikä juostessakin oli. 

Tänään juoksin puolitoistatuntia ja tavoitteena oli pitää syke matalammalla kuin lauantain lenkillä. Syke pysyikin matalammalla, mutta vauhti oli tosi rauhallista, eikä juoksu tuntunut niin helpolta kuin mitä tuolla vauhdilla pitäisi. 

Ei siis mikään huippu treeniviikko, mutta pääasia että pääsin taas liikkumaan. Vaikka juoksu ei vielä kulkenutkaan, niin ainakin keli oli tällä viikolla aika mainio :)Ma: Lepo
Ti: PK 35 min, 6,3 km, 5:36/km + lihaskunto 15 min
Ke: Lepo
To: PK 56 min, 10 km, 5:35/km
Pe: Lepo
La: PK 60 min, 10,6 km, 5:41/km, KS 160 + lihaskunto 20 min
Su: PK pitkä 90 min, 15,22 km, 5:55/km, KS 154

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti