lauantai 28. toukokuuta 2016

JUOKSUT RASKAUSVIIKOILLA 9-11

Viikolla yhdeksän olo oli hetkittäin edellisiä viikkoja parempi ja väsymyskin välillä hellitti. Edelleen kuitenkin nukuin tavallista huonommin ja välillä väsymyskin vaivasi. Yhtenä päivänä esim. nukahdin vahingossa lattialle, kun menin rapsuttelemaan koiraa ennen lenkille lähtöä. Lue tarkempi kooste viikon treeneistä täältä.


Kymppi viikolla huomasin, että kehonhuolto oli unohtunut lähes kokonaan. Normaalisti venyttelin aina treenipäivinä, koska jalat tuntuivat sitä tarvitsevan, mutta nyt samanlaista tarvetta venyttelylle ei tuntunut olevan. Jalat pääsivät paljon helpommalla, koska en juossut enää entiseen tapaan kovia treenejä enkä kovin pitkiä lenkkejäkään. Sittemmin olen petrannut venyttelyn ja rullailun kanssa, vaikka en niitä enää yhtä ahkerasti harrastakaan kuin ennen. Tällä viikolla hidastin lenkkejä entisestään ja pitkikselläkin piti ottaa muutama kävelyaskel. Kymppi viikon treenit löydät täältä.


11. viikolla olin taas huonovointisempi ja väsyneempi ja lauantaina tulikin nukuttua parit päikkärit. Väsymyksestä huolimatta jaksoin sunnuntaina juosta puolitoistatuntisen ja tuo lenkki olikin paras lenkki pitkään aikaan. Huhtikuussa juoksukisojen määrä alkoi lisääntyä ja tässä vaiheessa olin saanut jo useaan otteeseen keksiä vastauksia siihen, miten juoksu sujuu ja mikä on kevään eka kisa. Olin varma, että kohta joku arvaa mistä on kyse, kun en käynyt kisoissa, mutta eipä tuota kukaan ainakaan sanonut. Tämän viikon treenikoosteen löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti