sunnuntai 1. toukokuuta 2016

TREENIVIIKKO 17/2016

Tämä viikko meni lyhkästen ja rauhallisten treenien parissa. Tiistaina ja perjantaina juoksin noin kolmen vartin lenkit. Maanantaina ja torstaina pidin lepopäivät. Keskiviikolle en ollut suunnitellut lepopäivää, mutta tällä kertaa sade sai pysyttelemään juoksun sijaan sisällä. 

Lauantain juoksin ensin itsekseen ja sen jälkeen vielä hetken koiran kanssa. Koira vaikutti hihnassa juostessa melko vaisulta, joten tällä kertaa pysähdeltiin useamman kerran ja lenkistä tuli tavallista rauhallisempi.

Tänään lämmittelin ensin lyhkäsellä lenkillä ja tein sen jälkeen lihaskuntotreenin. Joku toinen oli päättynyt yhdistää juoksun ja lihaskuntotreenin ja tuli tänään juosten vastaan käsipainojen kanssa :)

Ma: Lepo
Ti: PK 46 min, 7,8 km, 5:55/km
Ke: Lepo
To: Lepo
Pe: PK 47 min, 8 km, 5:54/km
La: PK 40 min, 7 km, 5:45/km + koiran kanssa 31 min, 4,5 km, 6:56/km
Su: PK 30 min, 5 km, 6:00/km + lihaskunto 30 min

Sumussa aamulenkillä.

4 kommenttia:

 1. Minkälaiselta sulla juoksu tuntuu nyt? Toivottavasti kevätsäät saa kulkemaan :) Oletko päättänyt jo kisakalenterista? Mukavia lenkkejä sinne Kuopion suunnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Pari viime kuukautta eivät ole olleet "juoksu-urani" parhaimmat, mikä on varmaan näistä koosteistakin ollut nähtävissä. Kisaton kevät tästä varmaan tulee. Hyvistä keleistä juoksu ei kuitenkaan jää kiinni, tänäänhän oli jo kuin kesä :)

   Poista
  2. Juu, blogikollegalle tuli pieni huoli, kun sairastamisesi jälkeen kovat treenit ovat uupuneet. Toivottavasti kaikki sujuu mallikkaasti tästä eteenpäin ja pääset taas vauhtienkin makuun :)

   Poista
  3. Ihana, kiitos huolenpidosta :)
   Pyrin pian avaamaan syitä tähän vauhdittomaan jaksoon.
   Hyviä lenkkejä loppuviikolle :)

   Poista