tiistai 31. toukokuuta 2016

TREENIVIIKKO 21/2016

Viime viikko alkoi lepopäivällä, puolituntia käytiin koiran kanssa kuitenkin kävelemässä poluilla. Tiistaina oli yllättävän kuuma keli, joten vaihdoin juoksun koiran lenkitykseen. Ensin 40 min kävelylenkki ja päälle puolentunnin lihaskuntotreeni. Lihaskuntoa on tavoitteena tehdä kahdesti viikossa, mutta tälläkin kertaa tämä jäi viikon ainoaksi kerraksi.

Keskiviikon lenkillä edellisen päivän kyykyt tuntuivat hieman jaloissa, mutta hyvin pystyi kuitenkin juoksemaan. Tosin keli tuntui tosi kuumalta, joten siirryin juoksemaan metsään ja varjossa olikin paljon mielekkäämpää edetä. Kahdeksan kilsaa tuli päivän lenkille mittaa.


Torstaina juoksin kivan kympin lenkin. Juoksu on nyt parin viime viikon aikana ollut paljon helpompaa kuin edellisinä  kuukausina. Suurin muutos on siinä, että hengittäminen on paljon helpompaa eikä juoksu siten tunnu raskaalta.

Viikonloppuna aloitin aamut metsälenkeillä koiran kanssa ja kävin juoksemassa hieman myöhemmin. Molempina päivinä juoksu sujui kivasti, lauantaina matkaa kertyi reilu kymppi ja sunnuntaina 14 kilsaa. Sunnuntaina sain pyöräilijän mukaani ja lenkki meni kuin huomaamatta, oli hyvä fiilis juosta. Matka taittui pääosin asfaltilla, mutta välillä poikettiin myös metsään. Onneksi oltiin ajoissa liikenteessä, koska iltapäivällä oli jo niin kuuma, että silloin lenkki olisi varmasti jäänyt lyhemmäksi.


Ma: Lepo/kävelylenkki 30 min
Ti: Kävelylenkki 40 min + lihaskunto 30 min
Ke: PK 51 min, 8 km, 6:19/km
To: PK 58 min, 10 km, 5:46/km
Pe: Lepo
La: PK 60 min, 10,2 km, 5:54/km + kävelylenkki 45 min
Su: PK 1:24, 14 km, 6:02/km + kävelylenkki 30 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti