sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

JUOKSUT RASKAUSVIIKOILLA 12-13

Viikoilla 12 ja 13 en ollut vielä täällä kertonut raskaudesta, joten tässä vielä viimeinen kooste menneisiin viikkoihin. Aiempina viikkoina olin ollut todella väsynyt ja kuvotustakin oli aina iltapäivisin, mutta näillä viikoilla tilanne alkoi helpottaa. Kuvotus loppui kokonaan, jonka seurauksena sain syötyä paremmin ja sen myötä olokin alkoi pikku hiljaa olla hieman energisempi. Tosin vaikka väsymys helpotti, edelleenkin on pakko nukkua muutamat päikkärit viikossa, mutta niin pahaa väsymys ei kuitenkaan ole enää ollut kuin alussa.


Odotin paremman olotilan vaikuttavan positiivisesti myös juoksuun, mutta merkittävästä lenkit eivät vielä tässä vaiheessa parantuneet. Pikku hiljaa on kuitenkin menty parempaan suuntaan, eikä juoksu ole tuntunut enää niin raskaalta kuin alussa. Nyt viime viikkoina juoksutuntuma onkin ollut paljon parempi kuin vielä näiden viikkojen aikaan.

Viikon 12 treenikoosteen pääset lukemaan tästä ja viikon 13 tästä.

4 kommenttia:

  1. onnea raskaudestasi ja onnea juoksuihisikin toivottavasti nähdään juoksu lenkilläsi jos se sattuu olemaan männistö tai saarijärvi t: aki karjalainen kuopio

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja tsemppiä sinullekin kesän treeneihin :)

      Poista