tiistai 7. kesäkuuta 2016

TREENIVIIKKO 22/2016

Viime viikko oli juoksun suhteen vähän ankea ja lenkkejä tuli tehtyä vain kolme. Tehtiin kaupat uudesta kodista, pakattiin ja osa tavaroista jo muutettiinkin ja tuntui ettei aikaa ja energiaa oikein jäänyt juoksuun. Tosin ehkä lenkille lähtö fiiliskään ei ollut viime viikolla ihan kohdillaan. 

Vaikka lenkit jäivät vähän lyhkäsiksi, niin ei viikko kuitenkaan liikkumatta mennyt. Maanantaina piti ulkoiluttaa koira, joten käveltiin metsässä 50 minuutin lenkki. Tiistai meni lähinnä asunto/muuttojutuissa, joten viikon ensimmäisen juoksulenkin tein vasta keskiviikkona. Lähtiessä aurinko oli pilvessä ja helteestä huolimatta sää tuntui ihan siedettävältä. Aika pian aurinko kuitenkin pääsi paistamaan ja sen jälkeen olikin liian kuuma. Hellejuoksu ei ole koskaan ollut suosikkini ja luulenpa ettei se ole sitä tänäkään kesänä. Lenkki jäi 40 minuuttiin.


Koska keskiviikkona tuntui liian kuumalta juosta, päädyin torstaina taas kävelylenkkiin koiran kanssa. Kävelyn jälkeen tein lyhkäsen lihaskuntotreenin. Perjantain lepopäivän jälkeen juoksin lauantaina viikon parhaan lenkin. Puolessa välissä poikkesin hetkeksi metsään ja siellä isoimmista ylämäistä kävelin osan. Kivan vaihteleva lenkki ja juoksukin sujui ihan kivasti, mittaa lenkille tuli 10,5 km. Aamulla käveltiin koiran kanssa kolme varttia.Sunnuntaina käveltiin koiran kanssa aamulla ja iltapäivällä pienet lenkit. Aamulenkin ja aamupalan jälkeen nukahdin kolmen tunnin päikkäreille, eikä  se päivä meinannut siitä enää käynnistyä. Tsemppasin kuitenkin liikkeelle ja kyllähän se vähän virkisti. Kevyttä juoksua 40 minuuttia ja sen jälkeen lihaskuntotreeni.

Ma: Kävelylenkki 50 min
Ti: Lepo
Ke: PK 40 min, 6,6 km, 6:07/km
To: Kävelylenkki 42 min + lihaskunto 15 min
Pe: Lepo
La: PK 63 min, 10.5 km, 5:57/km + kävelylenkki 45 min
Su: PK 40 min, 6,7 km, 5:58/km + lihaskunto 25 min + kävelylenkit 2x35 min

4 kommenttia:

 1. Onpas sinun tämä vuotesi täynnä positiivisia muutoksia! Onnea uuteen kotiin! Olet jaksanut liikkua ja lenkkeillä todella hyvin. Sinä pysyt hyvässä kunnossa varmasti koko raskauden. Ihanaa odotusta ja unohtumatonta kesää teille! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Jospa sitä jonkinlaisessa kunnossa pysyisi, hieman olisi kyllä petrattavaa juoksulenkkien kanssa.
   Hyvää kesää teillekin :)

   Poista
 2. Oih mutta ihanaa uusi koti! Eipä ihme, jos muuttohötäkän keskellä ei juoksulenkit huvitakaan. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihana muuttaa ja tutustua uusiin lenkkireitteihinkin :)

   Poista