maanantai 20. kesäkuuta 2016

TREENIVIIKKO 24/2016

Viime viikko hurahti nopeasti, eikä treeneihin edellisen viikon tapaan oikein riittänyt tarpeeksi aikaa ja energiaa. Tällä viikolla ohjelmassa ei ole niin paljon extraa, joten tavoitteena on lenkkeillä paria viime viikkoa aktiivisemmin.

Viikko alkoi juoksu/kävelylenkillä koiran kanssa. Suurin osa matkasta juostiin metsässä, mutta muutamat asfalttipätkät käveltiin. Kävely/juoksu yhdistelmä toimi ja näitä voisi jatkossa tehdä useamminkin, etenkin koiran kanssa. Tiistaina jatkettiin koiran kanssa kävelylenkillä, lyhkäsen kyykkytreenin tein lenkin jälkeen.

Torstaina tehtiin koiran kanssa aamulla puolentunnin kävelylenkki ja päivällä juoksin vajaan kahdeksan kilsan lenkin, pääosin metsässä ja rantoja pitkin. Lyhkäsen lihaskuntotreenin tein lenkin jälkeen.


Viikonloppuna oli tarkoitus tehdä kunnon lenkit, mutta hieman toisin kävi. Lauantai vierähti asioita hoidellessa, enkä lopulta ehtinyt/jaksanut juosta kuin puolentunnin lenkin. Illalla valvoin kaverin polttareissa helposti puolille öin, mutta se tuntuikin voinnissa seuraavana päivänä. Kun oli tarkoitus lähteä lenkille, en jaksanutkaan kuin nukkua. Päivän saldoksi jäi siis vain koiran lenkitykset; aamulla 30 min ja päivällä 40 min. Ei viikko makoillen vierähtänyt, mutta vähän tästä jäi sellainen fiilis ettei tästä voi kuin parantaa, joten otetaan se tämän viikon tavoitteeksi.

Ma: PK juoksu/kävelylenkki 40 min, 5,5 km, 7:16/km
Ti: Kävelylenkki 40 min + lihaskunto 15 min
Ke: Lepo
To: PK 48 min, 7,8 km, 6:07/km + lihaskunto 15 min + Kävelylenkki 30 min
Pe: Lepo
La: PK 30 min, 5,2 km, 5:47/km
Su: Kävelylenkit 30 min + 40 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti