lauantai 23. heinäkuuta 2016

ONNISTUNUT RASKAUSAJAN TREENIPÄIVÄ

Tänään oli kiva treenipäivä :) Nyt, kun kasvavan vatsan kanssa ei juosta ennätyksiä tai muutenkaan kovaa, on kiva, että onnistumisen tunteita kuitenkin vielä löytää treeneistään. Vertailu omiin aiempiin suorituksiin kannattaa tässä vaiheessa unohtaa ja suhteuttaa treeninsä tähän elämäntilanteeseen sopivaksi. Tämä siis itselleni muistutukseksi, välillä kun on masentanut, kun ei jaksa enää yhtään niin paljon kuin ennen. Tänään, kun raskausviikkoja on kasassa 23+5 oli seuraavanlainen treenipäivä minulle onnistunut: aamulla 50 min kävelylenkki koiran kanssa sen perään vartin lihaskuntotreeni ja äskettäin kymmenen kilsan juoksulenkki.


Päivä on kiva aloittaa aamulla kävelylenkillä, aina ei myöhemmin päivällä enää jaksa tehdä juoksulenkkiä, joten silloin on kiva, että jo aamulla on tullut liikuttua. Tänään energiaa kuitenkin riitti vielä lisäteeneihin, joten pari tuntia aamupalan jälkeen kävin juoksemassa. Juoksu oli tällä kertaa yllättävän helppoa ja jalat tuntuivat hyvin kevyiltä. Vaikka vatsa kasvaakin, niin vielä se ei varsinaisesti haittaa juoksemista. Tänäänkin suurin haaste oli ehkä se, että mitä laittaa päälle, kun juoksupaidat alkavat käydä pieniksi :)

2 kommenttia:

  1. Onpa hienoa, kun pystyt vielä noin hyvin juoksemaan! Minulla on pitänyt molemmista lapsista jättää juokseminen viimeistään puolivälissä. Kurjaltahan se harjoittelun keveneminen tuntuu, kun mieli kaipaisi juoksemaan. Mutta palkinto on kyllä kaiken odottelun ja uhrautumisen arvoinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin joka viikko vähän jännitän, että vieläköhän liikkuminen onnistuu mukavasti, mutta vielä on onneksi sujunut. Ja tosiaan kyllähän keventely on nyt sen arvoista, ensi vuonna sitten taas reippaampia treenejä.

      Poista