maanantai 4. heinäkuuta 2016

TREENIVIIKKO 26/2016

Takana on helteinen viikko, mikä näkyy treenienkin kävelyvoittoisuutena. Itse en ole parhaimmillani helletreeneissä eikä sitä ole koirakaan. Tällä kertaa koiran ulkoilutus kuului minulle useampana päivänä, joten kävelylenkit korvasivat juoksun aika monena päivänä.

Maanantain lepopäivän jälkeen juoksin tiistaina viisi kilsaa. Edellisen viikon viimeiset lenkit sujuivat tosi kivasti, mutta tämä oli taas hieman nihkeämpää menoa. Toki oli lämmintä, mutta en tiedä olisiko kulkenut muutenkaan.


Keskiviikkona käveltiin lyhkäisempi lenkki koiran kanssa ja sen jälkeen tein lihaskuntotreenin. Torstaina suunnattiin koiran kanssa metsään, mutta reppana hieman väsähti tunnin lenkistä ja nukkui sujuvasti koko illan. Helle jatkui, joten seuraavan päivän lenkkiä hieman lyhensin ja koirakin pääsi lenkin varrella pulahtamaan muutamaan otteeseen. Vartin lihaskuntotreenin tein kävelylenkin jälkeen.


Tämän hetken suosikkilenkeiksi ovat muodostuneet viikonlopun aamulenkit koiran kanssa. Yleensä olemme jo varhain liikkeellä ja nytkin saimme nauttia hiljaisista kesäaamuista ihan omassa rauhassa. Molempina aamuina käveltiin noin tunti ja lämpöä riitti hyvin jo aikaisin aamulla. Aamupalan syön vasta lenkkien jälkeen ja sitten parin tunnin päästä suuntaan yleensä juoksemaan. Lauantaina ajattelin vaihteeksi juosta vain teitä pitkin, mutta parin kilsan jälkeen olin kuin vahingossa uusien polkujen äärellä, joten suuntasin kuitenkin metsään. Tunnin lenkki sujui kivasti vaihtelevassa maastossa ja pehmeämpi alusta taisikin sopia hieman väsyneille jaloille asfalttia paremmin. Ihan helppo metsäreitti ei ollut ja pahimmassa ylämäissä kävelinkin hieman. Kaiken kaikkiaan kuitenkin kiva lenkki. Sunnuntaina suuntasin taas juoksemaan aamupäivällä, mutta lenkki jäi hieman lyhkäiseksi, kun vettä alkoi sataa kaatamalla.

Ma: Lepo
Ti: PK 5 km, 29:21, 5:51/km
Ke: Kävelylenkki 40 min + lihaskunto 20 min
To: Kävelylenkki 60 min
Pe: Kävelylenkki 50 min + lihaskunto 15 min
La: PK 60 min, 8,4 km, 7:10/km + Kävelylenkki 55 min
Su: PK 5 km, 30:33, 6:06/km + Kävelylenkki 60 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti