tiistai 2. elokuuta 2016

TREENIVIIKKO 30/2016

Viime viikko oli melko kävelypainotteinen alkuviikon Kolin reissun vuoksi. Viikon aloitin lepopäivällä, koska edeltävän viikonlopun treenit painoivat hieman ja lepopäivälle tuntui olevan tarvetta. Tiistaista torstaihin ulkoiltiin sitten Kolilla. Tiistaina ja torstaina käveltiin tunnin lenkit; tiistaina kierrettiin korkeimmat huiput ja torstaina ehdin tehdä aamulenkin ennen kotiin lähtöä. Keskiviikkona tehtiin neljän tunnin lenkki, välillä tosin pysähdellen ja ihaillen mahtavia maisemia. Lenkin jälkeen vietettiin vielä kylpylässä pari tuntia ja odotin, että viimeistään ruuan jälkeen olisin aivan poiki, mutta ihme kyllä ei väsyttänyt yhtään ja loppu iltakin meni ihan virkeissä tunnelmissa. Väsymys tosin taisi iskeä viiveellä, kun torstaina päästiin kotia, piti levätä useampi tunti ennen kuin jaksoin tehdä mitään. Reissu oli tosi kiva ja todellakin Kolin ulkoilureittejä voi suositella niin kävelyyn kuin vaikka polkujuoksuun. Vatsankin kanssa jaksoin vielä hyvin liikkua, vaikka jyrkimmissä nousuissa hengästyinkin tosi helposti. Alla muutamia kuvia reissulta.
Perjantaina käveltiin koiran kanssa aamulla 40 minuuttia, muutoin pidin lepopäivän. Lauantai alkoi myös lyhkäsellä kävelylenkillä koiran kanssa ja hieman myöhemmin juoksin viisi kilsaa. Hieman väsynyt olo oli juoksemaan lähtiessä, eikä tällä kertaa yhtään pidempi lenkki olisi kiinnostanutkaan. Sunnuntaina taas ensin aamulla koiran kanssa kävelylenkki (50 min) ja hieman myöhemmin juoksulenkki. Noin kolme varttia meni kivasti ja juoksukin sujui paremmin kuin lauantaina. Vartin lihaskuntotreenin tein vielä lenkin päätteeksi.

Ma: Lepo
Ti-To: Kävelylenkkejä Kolilla
Pe: Kävelylenkki 40 min
La: 34 min 5,2 km, 6:35/km
Su: 46 min 7,1 km, 6:26/km + kävelylenkki 50 min + lihaskunto 15 min

4 kommenttia:

 1. Mahtavat maisemat! Ja hienosti jaksat vielä juostakin :) onnellista odotusta tästä eteenpäinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, maisemat olivat kyllä mahtavat :)

   Joo vielä jaksaa juosta, mikä on kyllä loisto juttu :)

   Poista
 2. Olen jonkin aikaa seurannut mielenkiintoista blogiasi itsekin juoksua harrastaen. Nyt olen samassa tilanteessa kuin sinä :) tosin alkuraskaus minulla vasta menossa ja toiveissa jatkaa harrastusta mahdollisimman pitkään. Siksi onkin todella mielenkiintoista seurata kirjoituksiasi.
  -Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Ilona ja kiitos viestistäsi :) Ja tosi paljon Onnea raskaudesta! Toivottavasti alkuraskaus on sujunut hyvin.
   Kyllähän tämä tilanne asettaa omat haasteensa juoksuharrastukselle, mutta tahtia hidastamalla voi juoksu onnistua pitkäänkin. Minulla on nyt alla neljän päivän juoksutauko ja tuntuu, että vatsa on kasvanut huimasti. Kohta pitääkin lähteä testaamaan vieläkö juoksu onnistuu.

   Tsemppiä raskauteen ja raskausajan treeneihin!

   Poista