maanantai 15. elokuuta 2016

TREENIVIIKKO 32/2016

Viime viikkoa leimasi väsymys, päikkäreistä tuli arkipäivää ja parhaimmillaan niitä pitikin nukkua pari kertaa päivässä. Tällä hetkellä omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen taitaa vaikuttaa eniten juurikin se nukkuuko tarpeeksi. Luonnollisesti, jos unet ovat jääneet lyhyiksi, ei oikein jaksa treenatakaan. Vaikka välillä on kivoja menoja, joiden vuoksi unestakin on valmis tinkimään, pitää tällä viikolla nyt kuitenkin panostaa kunnon yöuniin. Jospa sitä jaksaisi sitten treenatakin enemmän.

Viidestä kilsasta on nyt viime viikkoina muodostunut sellainen peruslenkki ja tällaisella matkalla alkoi viimekin viikko. Juoksu sujui ihan kivasti. Tiistai meni lähinnä hyötyliikunnan parissa, kun aamulla hoidin neuvolareissun pyöräillen (10km) ja päivällä käveltiin koiran kanssa kolme varttia.

Keskiviikkona koitti loman jälkeen paluu töihin ja tuon päivän pidin treenien suhteen lepopäivänä. Torstaina juoksin viikon toisen lenkin; jälleen viisi kilsaa. Vatsa on viime viikkoina kasvanut huimasti ja vähän olen jo odotellut milloin se alkaa tuntua ikävältä juostessa. Aiemmin vatsa ei ole juostessa juuri haitannut, mutta torstain lenkin jälkeen ehkä ymmärrän, miksi juoksu on jossain vaiheessa jätettävä. Lenkin jälkeen tein vartin lihaskuntotreenin.


Perjantain treeniksi jäi kävelylenkki koiran kanssa. Lauantaille olin ajatellut juoksua, mutta vettä tuli lenkin aikaan kaatamalla, joten juoksu vaihtui lihaskuntotreeniin. Enimmäkseen tein kyykkyjä, mutta yläkroppaaa ehdin treenata myös. Aamulla käveltiin koiran kanssa lyhkänen lenkki. Sunnuntai olisi ollut hyvä päivä treenille, mutta lauantai-illan valvomiset aiheutti sen, että en jaksanutkaan tehdä juuri mitään. Toki koiran kanssa ulkoiltiin pariinkin otteeseen, mutta kunnon lenkit jäivät väsymyksen vuoksi tekemättä.

Ma: 33 min, 5 km, 6:40/km
Ti: Pyöräily 10 km + kävelylenkki 45 min
Ke: Lepo
To: 32 min, 5 km, 6:17/km + Lihaskunto 15 min
Pe: Kävelylenkki 48 min
La: Lihaskunto 25 min + kävelylenkki 40 min
Su: Lepo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti