maanantai 22. elokuuta 2016

TREENIVIIKKO 33/2016

Viime viikko sisälsi ihan kivasti sekä juoksu että kävelylenkkejä. Lihaskuntotreenit jäivät puolestaan kokonaan tekemättä, joten niihin pyrin panostamaan tällä viikolla. 

Viikko alkoi maanantaina raskausajan peruslenkillä eli kevyttä juoksua viisi kilsaa. Pääosin juoksin metsäteillä ja poluilla, joten vauhti oli vielä tavallistakin hitaampaa. Juoksu sujui vielä onneksi hyvin ja ilman mitään outoja tuntemuksia.

Keskiviikkona käveltiin koiran kanssa vajaan tunnin lenkki ja viikon toisen juoksulenkin juoksin keskiviikkona. 5,4 kilsaa taittui jälleen kivasti.


Torstaina käveltiin koiran kanssa 50 minuuttia ja perjantaina lähdin töiden jälkeen pienelle viikonloppureissulle, joten ilta vierähti matkatessa. Ilman reissua olisin todennäköisesti tehnyt juoksulenkit lauantaina ja/tai sunnuntaina, mutta ihan hyvät treenit sain nytkin tehtyä. Lauantaina käveltiin metsässä 70 minuuttia ja sunnuntai alkoi koiran kanssa jälleen metsässä. Tehtiin 50 minuutin lenkki välillä juosten ja välillä kävellen. Aamulenkki on kiva tapa aloittaa päivä ja pitäisi näitä kävelyn ja juoksun yhdistelmälenkkejä tehdä nyt useammin. Nämä ovat kivempia ja tehokkaampia kuin pelkät kävelylenkit, mutta pysyvät kuitenkin kasvavan vatsan kanssa vielä tarpeeksi kevyinä.


Ma: PK 35 min, 5,1 km, 6:50/km
Ti: Kävelylenkki 55 min
Ke: PK 36 min, 5,4 km, 6:38/km
To: Kävelylenkki 50 min
Pe: Lepo
La: Kävelylenkki 70 min
Su: Juoksu/kävelylenkki 50 min

4 kommenttia:

 1. Huikeeta miten hyvin sä pystyt ja jaksat vielä urheilla :)!
  Mulla tekee jo rauhallinen kävelylenkki tiukkaa supistusten takia. Pää on hajota kun ei saa enää hikeä pintaan. Menossa vasta rv 29+3...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi nuo supistukset. Ymmärrän hyvin, että voi olla vaikea olla, jos on tottunut liikkumaan. Etenkään tässä tilassa ei auta kuin kuunnella omaa kroppaa ja edetä sen mukaan. Yritä kuitenkin ajatella ettei tätä loputtomiin kestä. Tsemppiä odotukseen!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo pallo vaan kasvaa, mutta onneks jalka vielä nousee :)

   Poista