sunnuntai 18. syyskuuta 2016

EI JUOKSUA ENÄÄ TÄNÄ VUONNA

Nyt on raskaus edennyt siihen vaiheeseen, että juoksut taitavat tältä vuodelta olla juostu. Vatsa on kasvanut sen verran tai sitten se on babyn asento, joka on tällä viikolla hieman painanut alavatsaa eri tavalla kuin aiemmin. Tämän vuoksi juoksemaan ei ole tehnyt edes mieli ja kävelylenkeilläkin olen muutaman kerran joutunut hieman hidastamaan vauhtia. Raskautta on takana jo niin pitkälti ettei juoksun loppuminen tässä vaiheessa kuitenkaan enää sureta. Nyt on jo niin tottunut ja sinut sen kanssa, että päivä kerrallaan edetään ja treenataan jaksamisen mukaan, joten tämäkin on nyt ihan ok. Oudoltahan se tosin kuulostaa ettei tänä vuonna enää juoksisi, mutta laskettu aika on marraskuussa, joten helpostikin seuraavat juoksulenkit vierähtävät ensi vuoden puolelle. 


Kun ei juosta, niin sitten kävellään. Viikko täytyikin kävelylenkeistä ja kahdesta lihaskuntotreenistä, tarkemmin ajat on kuvattu alla. Edellisellä viikolla olin hieman väsynyt ja uskoin sen johtuvan pienestä flunssasta. Tällä viikolla olo ei kuitenkaan ollut yhtään virkeämpi vaan itse asiassa edelleen aika väsynyt. Päivät jaksoin kyllä hyvin, mutta väsymys  iski iltapäivisin. Nyt piti siis tsempata hieman tavallista enemmän, jotta jaksoin töiden jälkeen lähteä liikkeelle. Useamman kerran olisi tehnyt mieli jäädä vain nukkumaan, mutta kyllä lähteminen joka kerran taas kannatti. Kelitkin olivat tällä viikolla kohdillaan ja kyllä yleensäkin ihan jo raikas ulkoilma tekee hyvää, vaikka kunnon treeniä ei joka kerta tekisikään. 

Ma: Kävelylenkki 45 min
Ti: Kävelylenkki 60 min
Ke: Lihaskunto 25 min
To: Kävelylenkki 60 min
Pe: Lihaskunto 25 min
La: Kävelylenkki 60 min
Su: Kävelylenkit 60 min + 30 min

2 kommenttia:

 1. Oot kyllä uskomattoman pitkään juossut! Ja hienoa että liikut vieläkin nuin ahkerasti. Onko kyseessä muuten eka raskaus? Päivitäthän silti kuulumisia vaikka juoksu nyt jääkin tauolle? -Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona viestistäsi :)

   Juoksu tosiaan onnistui yllättävän pitkään ilman mitään kummempia tuntemuksia. Saatan sitä vielä kävelylenkkien lomassa kokeilla, jos siltä tuntuu, mutta varsinaisia juoksulenkkejä tuskin tulee enää tehtyä.

   Kyllä, tämä on ensimmäinen raskaus, kaikki on siis ollut uutta ja ihmeellistä :) Onneksi on kuitenkin sujunut hyvin ja toivottavasti näin jatkuu loppuunkin asti.

   Pyrin edelleen kirjoittelemaan tänne viikoittain vaikka juoksu jääkin. Toivotaan, että juoksun sijaan pystyy edelleen liikkumaan muutoin.

   Kivaa viikon jatkoa :)

   Poista