sunnuntai 25. syyskuuta 2016

KÄVELYLENKKEJÄ

Viikko alkoi aika tuttuun tapaan kävelylenkillä koiran kanssa. Hieman vajaa tunti käveltiin metsässä ja löydettiinkin uusi kiva reitti, jossa voisi ensi vuonna testailla kävelyn sijaan polkujuoksua. Tiistaina treenit jatkuivat 25 minuutin lihaskuntotreenillä. Kuvittelin, että raskauden edetessä, etenkin kun juoksu loppuu, lihaskuntotreeniin tulisi panostettua enemmän. Yllättävän vähälle se on kuitenkin nyt jäänyt. Ensi viikon tavoitteena voisikin taas olla saada kaksi lihaskuntotreeniä kasaan.


Keskiviikkona ulkoilutin koiran vain pikaisesti ja loppupäivä meni kotihommissa. Torstaina lenkkeiltiin koiran kanssa taas vajaan tunnin lenkki. Perjantaina ei varsinainen treeni houkutellut, joten ulkoiltiin vain lyhkäsesti koiran kanssa. Tällä kertaa vatsaa taas painoi hieman tavallista enemmän, joten kunnon reippaaseen lenkkiin en olisi pystynytkään.


Viikonloppuna tehtiin koiran kanssa noin tunnin lenkit heti aamuisin. Molempia nuo aamulenkit heti herättyä tuntuvat hieman väsyttävän, mutta viikonloppuisin on onneksi enemmän aikaa levätä ja tänäänkin pian aamupalan jälkeen otettiin päikkärit. Äskettäin käytiin vielä puolisen tuntia reippailemassa koiran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti