tiistai 27. syyskuuta 2016

KUVIA VIIKOLTA 38


Maanantai alkoi perinteisellä aamupalalla eli kaurapuuroa marjoilla ja raejuustolla. Yleensä marjat ovat mustikoita, mutta tällä kertaa mentiin vaihteeksi mansikoilla. Aamuisin on aina kova nälkä, joten ilman aamiaista en pärjäisi. Raskauden alussa lisäsin aamiaiseen vielä leivän puuron lisäksi, kun nälkä oli muutoin aina liian kova jo paljon ennen lounasta.


Pääosin viikon kävelylenkit tuli tehtyä metsässä. Onneksi metsä löytyy läheltä, se tekee koiran juoksuttamisenkin paljon helpommaksi.


Viikolla ollaan koiran kanssa pihalla jo kuuden jälkeen. Arkiaamuina käytän koiran vain pikaisesti tarpeilla, mutta viikonloppuisin tehdään usein jo aamulla pidempi lenkki. Pian koittavalta mammalomalta odotankin aika paljon kiireettömiä aamuja ja aamulenkkejä.Lauantaina aamupäivä alkoi brunssilla, joten iltapäivällä ruuaksi riitti salaatti. Raskausaikana sushit, merilohi ja esim. graavilohen syönti on jäänyt, mutta kirjolohta onneksi saa syödä. Aika usein lohi tulee syötyä juurikin salaatin kanssa.


Viime viikkoina väsymys on hieman lisääntynyt ja on pitänyt levätä hieman useammin. Viime viikolla nukuin kolmet päikkärit, onneksi ne eivät ainakaan vielä ole vaikuttaneet yöuniin. Yöt ovat vielä menneet pääosin heräämättä, mutta etenkin viime päivinä unta riittäisi aamuisin vielä pidempäänkin. Tasapaino treenin, levon ja ravinnon kanssa tuntuu nyt odottaessakin olevan aika olennaista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti