sunnuntai 11. syyskuuta 2016

TREENIVIIKKO 36/2016

Viikko sitten alkoi flunssa hieman ilmoitella itsestään, joten tämän viikon aloitin parin päivän levolla. Kunnon flunssaa ei onneksi tullut, mutta edelleen niistämistä riittää. Juoksut jätin suosiolla koko viikolla välistä ja kävin vain kävelylenkeillä. Treenien suhteen viikosta tuli siis tavallista kevyempi, mutta väsymys painoi tällä kertaa kuitenkin tavallista enemmän.


Keskiviikon lenkki ei tuntunut sen kummemmalta, joten tarkoitus oli ulkoilla torstainakin. Tällä kertaa väsymys vei kuitenkin voiton ja päikkärit menivät lenkin edelle. Pe-su kävelin tunnin lenkit koiran kanssa. Tuntuu, että tällä viikolla vatsa kasvoi hieman reippaammin, joten mielenkiintoista nähdä onnistuuko juoksu enää kunhan pääsen sitä taas testaamaan. Tällä hetkellä tunnin reippaat kävelylenkit tuntuvat kyllä nekin urheilulta, joten sitten tehdään niitä, jos juoksu ei enää tunnu kivalta.

Raskauden myötä postauksia tulee nykyään harvemmin, kun ei voi fiilistellä kisoja tai kunnon treenejä. Noidenkin aika tulee vielä joskus, mutta jos sinulla olisi nyt jotain postaustoiveita, kuuulisin niistä mielellään. Tällä hetkellä olen blogia aktiivisempi Instagramissa, löydät minut sieltä nimimerkillä juoksuttaa.

Ma ja ti: lepoa/flunssaa
Ke: Kävelylenkki 50 min
To: Lepo
Pe-su: tunnin kävelylenkit

1 kommentti: