lauantai 1. lokakuuta 2016

RASKAUDEN JÄLKEEN AION...

Monna oli listannut blogiinsa asioita, joita aikoo tehdä raskauden jälkeen ja haastoi muutkin raskaana olevat miettimään samaa. Tässä alla asioita, jotka minulle tulivat ensimmäisenä mieleen. Vielä en ole tarkastanut onko joku ruuista kiellettyä myös imettäessä, joten se pitää vielä tsekata. Listasta on  jätetty pois kaikki vauvaan liittyvä, koska luonnollisesti aika menee ensin vain pikkuisen ihmettelyyn :)


*syödä sushia, graavi -ja savulohta, juustoja, inkivääriä ja parmankinkkua. Jos nämä eivät olisi kiellettyjen listalla, olisin syönyt näitä odottaessa jo useamman kerran. Inkivääriä käytän jonkin verran ruuissa, mutta eniten smoothien seassa ja lisäksi appelsiini-porkkana mehuun sillä saa kivasti potkua.

*kiellettyjä ovat olleet myös suosikkikarkkini lakut ja salmiakit, joten näitä on saatava myös. Muutaman kerran on tehnyt myös punaviiniä mieli, joten jossain vaiheessa lasillinen maistuisi.

*vielä olen saanut yöt nukuttua hyvin, eikä hyvää asentoa ole ollut vaikea löytää, mutta kaipaan kuitenkin vatsallaan nukkumista.


*reippaammat lenkit. Kunnon treenejä hieman jo kaipaa, vaikka ihan hyvin olen vieläkin pystynyt liikkumaan. Maltilla aion kuitenkin aloittaa ja edetä juoksuun vasta sitten, kun se on järkevää. Juoksukisojen jännitystä ja tunnelmaa kaipaan myös, mutta mikään kiire ei niidenkään kanssa ole. Tavoitteena on kuitenkin uskaltautua ensi vuonna kisoihin, vaikka kunto tuleekin olemaan totuttua huonompi.*lisäksi on kiva, kun voi taas pukeutua hieman monipuolisemmin. Toisaalta vaatteiden valitseminen on nyt sopivien vähentyessä ollut tosi helppoa ja olen myös huomannut miten sitä tulisi vähemmälläkin toimeen. Kiva kuitenkin kun saa esim. useamman treenivaatteen taas käyttöön. Hiusten ja kulmien värjäyksen olen myös raskausaikana jättänyt, joten nekään ei olisi nyt pahitteeksi.

Onko sinulla mitään, mitä kaipasit/kaipaat raskausaikana? Mitä lisäisit listaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti