sunnuntai 23. lokakuuta 2016

TREENIT MAMMALOMALLA 2. VIIKKO

Laskettuun aikaan on noin kolme viikkoa ja  täällä vointi jatkuu edelleen ihan hyvänä, joten liikkumisessa ei ole viimeisen viikon aikana tapahtunut mitään suurempia muutoksia. Ehkä tällä viikolla oli jopa hieman edellistä viikkoa virkeämpi olo, mikä saattoi tosin johtua siitä, että maltoin nukkua päikkärit melkein joka päivä. Vaikka tekee mieli melkein koko ajan puuhailla jotain, niin aika hyvin olen nyt malttanut myös lepäillä.


Maanantaina pidin lepopäivän, pariin otteeseen ulkoilin koiran kanssa, mutta ihan vain lyhkäsesti ja rauhallisesti. Loppuviikolla käveltiin tunnin tai hieman vajaan tunnin lenkit aamuisin. Lihaskuntotreenit tein tiistaina ja perjantaina, tiistaina 20 minuuttia ja perjantaina vartin verran. Tiistaista sunnuntaihin ulkoilin vielä iltapäivisin lyhyesti koiran kanssa. 

Maanantaina, kun en tehnyt kunnon lenkkiä kertyi askeleita vain vajaat 8000, mutta muina päivinä 10 000 ylittyi helposti. Kävelylenkit sujuvat vielä pääsääntöisesti hyvin, mutta aina päivän vatsan tuntemukset määrittävät vauhdin. Välillä mennään vielä reippaasti, mutta välillä hidastetaan vauhtia, jos tuntuu, että vatsa painaa jotenkin ikävästi. Suurin haaste lenkeillä onkin nyt keksiä mitä laittaa päälle, kun oma ulkoilutakki ei kohta enää mene vatsan kohdalta kiinni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti