sunnuntai 30. lokakuuta 2016

TREENIT MAMMALOMALLA 3. VIIKKO

Äkkiä nämä viikot vierähtävät lomallakin, vaikka ei mitään ihmeellistä tekisikään ja vaikka odotustakin on ilmassa. Voinnissa tai liikkumisessa ei tälläkään viikolla tapahtunut mitään suuria muutoksia edellisiin viikkoihin verrattuna. Vointi on edelleen hyvä, eikä kipuja tai turvotusta ole onneksi ilmaantunut. Jalat ja etenkin jalkapohjat tosin väsyvät jalkeilla ollessa nykyään aiempaa helpommin. Yöunet ovat myös muuttuneet katkonaisemmiksi ja väsymykseltä ei voi välttyä. Jos raskaudessa on yllättänyt se, miten helposti kaikki on mennyt, niin ehkä myös tämä väsymyksen määrä. Usein on ollut fiilis ettei jaksaisi kuin nukkua. Onneksi on kuitenkin mahdollista nukkua päikkärit päivittäin ja päiviin mahtuu myös virkeitä hetkiä.


Kävelylenkeistä täyttyi tämänkin viikon treenit. Maanantaiaamuna käveltiin koiran kanssa kolme varttia ja tiistaina tunti. Keskiviikkona alkuviikon vieraiden lähdettyä väsymys meinasi viedä voiton ja tein vain lyhyet lenkit; aamulla parikymmentä minuuttia ja päivällä 40 minuuttia. Torstaina reippailtiin aamulla hieman vajaa tunti ja iltapäivällä puolisen tuntia. Perjantain vesisateessa ei puolestaan ollut oikein intoa eikä energiaa ulkoilla, joten reilun puolen tunnin lenkit tehtiin aamulla ja iltapäivällä. Eilen skippasin aamulenkin, iltapäivällä käveltiin kolme varttia. Tänä aamuna unta ei oikein riittänyt, joten jo ennen kymmentä olin ehtinyt tehdä tunnin metsälenkin, käydä suihkussa, syödä aamupalan ja ottaa päikkärit :) Tämä olikin kiva aloitus sunnuntaille. Iltapäivällä mahdollisesti vielä ulkoilua tai sitten lepoa, jos fiilis on sellainen.

2 kommenttia:

 1. Nautihan äitiysloman kiireettömyydestä ja vapaudesta nukkua silloin, kun nukuttaa ja vielä siitä odotuksen jännityksestä. Mikä raskausviikko sulla onkaan nyt menossa? -Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yritetään nauttia :)
   Laskettuun aikaan on nyt tasan kaks viikkoa eli tänään alkoi 39. viikko. Jänniä aikoja, kun ihan millon vaan voi alkaa tapahtua tai sitten mennä vielä se neljäkin viikkoa.

   Kivaa viikkoa sinulle :)

   Poista