maanantai 3. lokakuuta 2016

TREENIT VIIKOLLA 39

Tavoitteena oli viime viikolla tehdä kävelylenkkien lisäksi kaksi lihaskuntotreeniä, joten sellaisella aloitin heti maanantaina. Puolen tunnin treeni oli jälleen ihan kiva, mutta jotenkin näihin on nyt ollut hieman vaikea ryhtyä. Hyvää nuo liikkeet kuitenkin tekee, joten pitää vaan yrittää pitää niitä ohjelmassa.

Tiistaista torstaihin tein kävelylenkit koiran kanssa. Tiistaina käveltiin noin 50 minuuttia ja keskiviikkona metsässä hieman vajaa tunti. Pääosin kävelylenkit ovat onnistuneet hyvin ilman sen kummempia tuntemuksia, mutta muutaman kerran on pitänyt jättää lenkki aiottua lyhemmäksi, kun alavatsaa on painanut ikävästi. Tällainen päivä oli torstai ja lenkki jäi reilun puolen tunnin mittaiseksi. 

Suunnittelin tekeväni viikon toisen lihaskuntotreenin perjantaina töiden jälkeen, mutta innostus lopahtikin päivän mittaan ja päädyin kuitenkin ruuan laittoon ja muihin kotihommiin. Lauantai aloitettiin perinteisesti vajaan tunnin aamulenkillä, iltapäivällä ulkoiltiin vielä koiran kanssa lyhyesti.


Viikon päätteeksi käveltiin eilen päivän lenkki vaihteeksi Neulamäessä Vuorilammen lähistöllä. Keli oli mahtava ja se oli saanut muutkin lenkkeilijät ja myös retkeilijät liikkeelle. Vajaa pari tuntia vierähti metsässä nopeasti. Ulkoilun jälkeen tein vielä vartin verran erilaisia kyykkyjä pihalla.


3 kommenttia:

 1. Mukava lukea sinun juttuja. Todella reippaasti olet liikkunut koko raskauden ajan. Sulle ei varmaan ole tullut yhtään ylimääräistä painoakaan, kun liikut ja syöt terveellisesti? Kovasti voimia viimeisiin odotuksen päiviin ja itse synnytykseen! Jännityksellä odotan uutisia :) -ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei ole enää montaa viikkoa jäjellä :)

   Kiitollinen olen kyllä siitä, että olen pystynyt liikkumaan ja ulkoilemaan tähän tahtiin. Tämä on varmasti tehnyt odotuksesta paljon helpompaa. Kyllä niitä kiloja tässä väistämättä kertyy, mutta niistä en kyllä ole stressannut yhtään. Uskon, että ylimääräiset kilot kyllä pikku hiljaa tippuu, kun pääsee aikanaan hieman tehokkaampia treenien pariin.

   Kivaa uutta viikkoa :)

   Poista