maanantai 10. lokakuuta 2016

TREENIT VIIKOLLA 40

Treenit jatkuvat täällä hyvin tutulla tavalla eli viime viikkokin sisälsi kävelylenkkejä sekä muutaman lyhkäsen lihakuntotreenin. Kiitollinen pitää kyllä olla siitä, että edelleen pystyy liikkumaan ilman vaivoja. Vaikka vauhtia pitää välillä hidastaa tai lenkkiä lyhentää, niin ulkoilu tekee kuitenkin hyvää ja olo on aina kaikin puolin parempi lenkin jälkeen. Toki on niitäkin päiviä, kun ei jaksaisi lähteä, mutta koira on nyt odottaessa toiminut hyvänä tsempparina. Kun se on on kuitenkin lenkitettävä, tulee itsekin tsempattua ja lähdettyä ulos. 


Viime viikon aloitin 20 minuutin lihaskuntotreenillä keskittyen tällä kertaa selkään ja yläkroppaan. Nyt, kun vatsa on hieman tiellä, tulee tehtyä aika paljon vain samoja liikkeitä. Luulenkin, että liikkeet menevät aika lailla uusiksi sitten, kun pääsee taas treenaamaan ilman pallomahaa :) 

Tiistaina lenkkeiltiin koiran kanssa tunnin verran ja keskiviikosta tuli muiden menojen vuoksi lepopäivä. Loppuviikolla tehtiin kävelylenkit pääosin metsässä. Torstain lenkki oli reilut viitisenkymmentä minuuttia ja perjantain kolme varttia. Lauantaina käveltiin aamulla noin puolen tunnin lenkki ja päivällä viitisenkymmentä minuuttia. Eilen lenkkeiltiin ensin reilut viisikymmentä minuuttia ja sen jälkeen tein pihassa vartin verran erilaisia kyykkyjä.

2 kommenttia:

 1. Ihanasti pääset vielä liikkumaan ja nauti siitä. Ja koita sitten varautua jo valmiiksi loppuraskauteen, kun vikat viikot voi mahdollisesti tuntua pitkiltä. Varsinkin tällaiselle aktiiviselle ihmiselle tämä aika on ollut hieman hankalaa, mutta selviäähän tästäkin. :) Mukavaa uutta viikkoa! -Hilla http://hillas.fitfashion.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Voin tosiaan kuvitella, että viimeiset viikot voivat olla haastavat, jos ei pysty tai jaksa puuhailla enää tuttuun tapaan. Pitää sitten vain sinnitellä, ei se aika kuitenkaan loputtomiin kestä. Tällä hetkellä kuitenkin nautin ihan kotona olostakin ja aikatauluttomuudesta.

   Tsemppiä sinulle vikoille päiville, kohta se odotus on ohitse :)

   Poista