keskiviikko 2. marraskuuta 2016

OIVALLUKSIA -HAASTE

Raidalle kiitos Ninan alulle panemasta Oivalluksia haasteesta. Tässäpä siis alla muutamia kännykästä löytyneitä kuvia. Pikainen kuvien läpikäynti osoitti, että suurin osa kuvista liittyy juoksuun/kävelyyn, luontoon, ruokaan tai koiraamme. Ei siis mitään suuria yllätyksiä :) Toki jokunen muukin kuva joukosta löytyi, esimerkiksi nyt ajankohtaiseen raskauteen liittyen. Haasteen heitän jokaiselle lukijalle.

Ruoka on hyvää ja maistuu yleensä aina :) Tämä ohje on poimittu jostain Me Naiset lehdestä talteen. Olen tehnyt muutaman kerran, toimii. Suosittelen!


Raskaus on sujunut yllättävän hyvin. Fiiliksiä raskaudesta postauksen pääset lukemaan tästä. Laskettuun aikaan on vajaat pari viikkoa aikaa, jospa vaikkakakun vaipat pääsisivät piakkoin käyttöön. Yhtään vaippaa en ole muuten koskaan vaihtanut!


Se, että luonto on lähellä ja metsään pääsee helposti on tärkeää. Kuvat ovat viime kesän reissuilta, ensimmäinen Kuusamosta toinen Kolilta.Lenkkikavari tuo iloa jokaiseen päivään :) Touhuaa innoissaan mukana silloin, kun tehdään jotain, mutta muuten on aika rauhallinen unikeko.


Juoksu on parasta! On ollut ihan ok, että raskausaikana juoksu keveni ja vaihtui lopulta kävelyyn, mutta lähiaikoina se on taas pyörinyt entistä enemmän mielessä. Tekisi jo mieli juoksemaan!

4 kommenttia:

 1. Ai että, viimeisiä palloviikkoja! :) Olet kyllä onnekas, kun olet pystynyt liikkumaan noin hyvin. Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Helposti on kyllä raskaus sujunut, toivottavasti loppusuorakin sujuu hyvin.

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) Tsemppiä raskauden loppumetreille!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vointi on vielä niin hyvä, joten veikkaan että yli lasketun ajan tämä menee.

   Poista