sunnuntai 29. tammikuuta 2017

TREENIVIIKKO 4/2017

Tässäpä taas kooste viikon treeneistä. Liikuttua tuli päivittäin niin, että kolmesti tein juoksulenkin ja muina päivinä kävelylenkit. Hieman lyhyitähän nämä lenkit vielä ovat, mutta pitää pikku hiljaa yrittää saada lenkkeihin lisää pituutta.

Viikko lähti käyntiin noin tunnin kävelylenkillä jälleen koiran ja vaunujen kanssa. Tiistaina juoksin viikon ensimmäisen lenkin, josta aiemmin jo kirjoittelinkin. Tämä oli viikon pisin juoksulenkki (6,5 km) ja ensi viikolla kokeilen onnistuuko tästä taas hieman pidempi.

Keskiviikon treeninä oli tällä kertaa vajaa tunti kävelyä. Torstaina päivän lenkille lähtö venyi hieman tavallista myöhemmäksi, kun poju yllätti ja nukkui 4,5 tunnin päikkärit! Jo monta viikkoa meillä on päivisin nukuttu kerrallaan maksimissaan tunti, joten tämä oli melko tavatonta. Iltapäivällä päästiin kuitenkin pihalle ja  tehtiin koiran kanssa kiva kävely/juoksulenkki poiketen välillä jäällekin. Enimmäkseen juostiin, mutta muutamat lyhyet pätkät myös käveltiin ja useamman kerran pysähdeltiin. Lenkki tuntui kevyeltä ja kilsoja kertyi 5,5.

Koska torstaina juostiin, oli perjantaina vuorossa taas kävelylenkki. Pitkästä aikaa lähdettiin lenkille heti aamusta ja oli niin kivaa, että pitääkin jatkossa harrastaa näitä useammin päivälenkkien sijaan. Aamulla vaunuteltiin sumuisessa kelissä tunti ja päivällä vielä reilu puolituntia.


Eilen juostiin koiran kanssa illalla neljän kilsan lenkki. Samalla tavalla edettiin kuin torstainakin eli enimmäkseen juostiin, mutta välillä myös käveltiin ja pysähdeltiin. Kevyt fiilis jäi tästäkin lenkistä.
Tänäänkin päästiin muiden menojen vuoksi lenkille vasta iltapäivällä ja tällä kertaa meinasi päikkärit kiinnostaa lenkkiä enemmän. Tiesin kuitenkin, että ulkoilu piristää, joten suunnattiin koiran kanssa ulos vajaan tunnin lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti