tiistai 24. tammikuuta 2017

YKSIN JUOKSEMASSA

Tänään olin yksin juoksemassa, siis ilman vaunuja tai koiraa. Kun viime viikolla pääsin taas palaamaan juoksun pariin, ajattelin, että näin aluksi teen lenkit vaunujen tai koiran kanssa, koska vauhdilla tai sillä, että koira haluaa koko ajan pysähdellä ei ole vielä väliä. Tänään pääsin kuitenkin jo treenaamaan yksin, kun päätin hyödyntää paluumatkan hammaslääkäristä lenkkeilyyn.

Viime viikolla juoksut sujuivat kivasti ja hyvin meni tänäänkin :) Ajattelin, että jos tuntuu hyvältä voisin edetä kymmeneen kilsaan niin, että lisäisin lenkin pituutta noin kilsalla viikossa. Viime viikolla juoksin viiden kilsan lenkin, joten tänään päätin kokeilla kuutta kilsaa. Toki ajatuksena oli, että jos jostain syystä juoksu ei tunnu hyvältä, niin sitten teen lyhemmän lenkin. Juoksu kulki kuitenkin ihan hyvin ja kuusi kilsaa tuli täyteen. Juoksin hyvältä tuntuvaa vauhtia ja tällä kertaa se tarkoitti, että 6,5 kilsaan kului aikaa 40 minuuttia. Kun malttaa ja juoksee rauhallista vauhtia, voi juoksu näin tauonkin jälkeen olla näköjään ihan nautinnollista :) Myös keli oli tänään kohdillaan, joten mikäs siellä auringon paisteessa oli juoksennella :)


Viime viikolla juoksulenkkien jälkeisinä päivinä väsymystä tuntui hieman keskivartalossa ja jaloissa. Jatkossa pitääkin yrittää ajoittaa juoksulenkit niin, että näin aluksi niitä tulisi tehtyä maksimissaan joka toinen päivä. Näin kroppa pysyisi kunnossa ja ehtisi palautua aina seuraavaan treeniin.

6 kommenttia:

 1. Eikö ole mahtavaa juosta taas! :) Olen kyllä niin odotellut, että pääsisit taas treenaamaan. Mietipä, kun valo lisääntyy ja lumet sulaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!
   Ihanaa, että siellä on jo odoteltu :)
   Eilen mietinkin, ettei talvijuoksu ole ihan suosikkijuttu, mutta pääasia että pääsee taas liikkumaan reippaammin. Äkkiä se kevätkin sieltä taas tulee.

   Poista
 2. Mahtavaa! Eikös naisen vartalo olekin ihmeellinen?! =) Se muovautuu ja palautuu se muokkautuu ihmeellisesti. Olet pian huippukunnossa! Kiirettä ei varmasti ole, mutta kehitystä tapahtuu hetkessä. =) Mutta kannattaa tietysti nauttia joka askeleesta ja edetä omien voimien mukaan sekä tietysti nauttia vaaleansinisestä vauva-arjesta! =)Kivaa päästä seuraamaan taas treenejäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista kyllä itsekin tässä seurata miten kunto lähtee nousemaan. Sitä jo alkaa odottaa seuraavia viikkoja, että joko sitten tuntuisi taas hieman helpommalta. Kiva, että seuraat mukana :)

   Poista
 3. Hei mahtavaa! :) Tänään oli kyllä helmi keli! Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huippua kyllä kun aurinko paistaa :) Mukavaa viikon jatkoa sinullekin, hienoa että juoksu kulkee taas :)

   Poista