lauantai 11. helmikuuta 2017

KAHDEKSAN KILSAA

Tämän viikon tavoitteena oli juosta kahdeksan kilsan lenkki. Nämä "tavoitelenkit" juoksen mieluiten itsekseen ja niin tein tänäänkin, kun suuntasin lenkille pojun ensimmäisten päikkäreiden aikaan. Enimmäkseen juoksen vielä vaunujen ja/tai koiran kanssa, joten kiva päästä välillä yksinkin liikenteeseen. Kun juoksen yksin, saan paremmin tuntuman kunnosta, kun vaunut eivät tuo lisävastusta eikä koiran kanssa tarvitse pysähdellä kesken lenkin. 


Tänään tuntuma kunnosta oli ihan hyvä. Lenkki lähti sujumaan hyvin ja mietin, että kyllä sitä helposti juoksisi pidempäänkin kuin kahdeksan kilsaa. Viimeisellä kilometrillä tuntui kuitenkin hieman jaloissa, joten ihan hyvä nyt kuitenkin malttaa ja lisätä kilsoja asteittain. 

Vauhti oli tänään 6:05/km. Vielä tulee varmasti edettyä useampi viikko niin, että en vielä seuraa tahtia vaan etenen vain kevyttä hyvältä tuntuvaa vauhtia. Vauhdikkaammat treenit saavat odottaa kunnes saan ensin lisää pituutta ja keveyttä lenkkeihin. Hyvä mieli jäi tästä treenistä ja ensi viikolla pääsenkin sitten testaamaan jo yhdeksää kilsaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti