lauantai 25. helmikuuta 2017

KYMPPI

Jes, tänään juoksin alkuvuoden ja siis myös vauvan saannin jälkeen pisimmän lenkkini. Kymppi oli tämän viikon tavoitteena ja nuo kilsat kertyivät tänään helposti :) Välillä vaunujen kanssa on ollut raskasta juosta ja olen epäillyt, että kasvaakohan se kunto tässä yhtään. Tänään juoksin kuitenkin yksin ja juoksu kulki sen verran kivasti, että kaipa ne vaunulenkitkin vievät kuntoa eteenpäin.


Ensimmäiset neljä kilsaa olivat tänään tosi kevyet ja helpot. Tuntui siltä, että voisin juosta loputtomiin ja kilsat kertyivät kuin huomaamatta :) Seuraavat kolme kilsaa eivät menneet yhtä kevyesti, mutta kiva oli silti juosta. Viimeiset kolme kilsaa olivat taas kevyet ja melkein tuntui kuin mitään taukoa juoksusta ei olisi ollutkaan :) Aivan huippua oli juosta ja hieman aloin jo haaveilla kevään kisoista. Lenkin keskivauhti oli tänään 5:57/km ja viimeiset kilsat olivat hieman alkua reippaampia. Tosi onnistunut lenkki siis ja tämän voimalla jaksaa taas jatkaa.  

2 kommenttia:

 1. Hieno kymppi, ja aika kovaa painelet jo menemään. Mitä arvelet rasitustasosta? Ainakin "ennen vanhaan" tuo vauhti taisi olla sinulle sitä ihan keveintä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ennen tuo oli sitä keveintä lenkkivauhtia.
   Ei tietenkään tunnu vielä niin helpolta, mutta yllättävän kevyesti kuitenkin meni vaikka en mitään tiettyä vauhtia yrittänytkään. Nyt jatkossa voisin yrittää päälle kympin lenkit juosta hieman rauhallisemmin ja kokeilla menisikö lyhyemmät sitten puolestaan hieman reippaammin.

   Poista