sunnuntai 12. helmikuuta 2017

TREENIVIIKKO 6/2017

Tällä viikolla pakkanen vaikutti hieman treeneihin. Vaunulenkeille ei päästy totuttuun tapaan, joten osa lenkeistä siirtyi iltapäivään ja olivat hieman aiempaa lyhempiä. Edellisen viikon päätin juoksulenkkiin, joten tämän viikon aloitin koiran kanssa kävelylenkillä. Iltapäivällä käveltiin 45 minuuttia.

Tiistainakin pääsin lenkille vasta iltapäivällä. Hieman pakkanen arvelutti, kun en ole pakkasjuoksuun vielä tänä talvena tottunut. Laitoin hieman enemmän päälle kuin yleensä juoksulenkille ja hyvinhän siellä lyhkäsen lenkin tarkeni. Viisi kilsaa juostiin koiran kanssa niin, että muutama lyhyt pätkä käveltiin välissä. Koiralla oli vauhti päällä ja juoksuosuudet mentiin tällä kertaa aika reipasta vauhtia.


Keskiviikkona käveltiin koiran kanssa jäällä noin tunnin lenkki ja torstaina sitten taas juostiin. Torstaina suunnattiin poluille ja juostiin siellä 6,2 kilsaa. Polkulenkki oli taas kivaa vaihtelua viikon muihin lenkkeihin. Enimmäkseen taas juostiin, mutta muutamat pätkät käveltiin juoksuosuuksien välissä. Hieman meinasi tulla kylmä, mutta muuten oli oikein kiva treeni.

Perjantaina vuorossa oli taas kävelylenkki ja lauantaina pääsin sitten juoksemaan itsekseen. Tämän viikon tavoitteena oli juosta kahdeksan kilsan lenkki ja sen juoksin lauantaiaamuna. Kivaa, että kunto kasvaa ja kilsoja alkaa pikku hiljaa kertyä :) Vauhti aamun lenkillä oli 6:04/km eli ei vielä mitään hirveää kyytiä, mutta kyllä se tästä kevään edetessä kiihtyy :) Lue lisää lenkistä täältä.

Tänään päätin viikon treenit aamulla tunnin kävelylenkkiin jäällä. Tällä viikolla siis hieman lyhempiä lenkkejä ja vähemmän juoksua, mutta onneksi pääsin kuitenkin joka päivä ulkoilemaan. Ensi viikolla tuskin ainakaan pakkanen häiritsee menoa, joten tavoitteena voisi olla hieman pidemmät juoksulenkit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti