maanantai 20. helmikuuta 2017

TREENIVIIKKO 7/2017

Viime viikon treenit alkoivat maanantaiaamuna tosi kivalla tunnin juoksu/kävelylenkillä koiran ja vaunujen kanssa. Keli oli niin ihanan keväinen, että tuolloin olisi varmaan lenkki kuin lenkki ollut kiva :) Viikonloppuna täällä tuli lisää lunta, mutta maanantai sai odottamaan kevään etenemistä entistä enemmän. Tuntiin meillä kertyi kahdeksaan kilsaa. Tiistaina käveltiin aamusella samalla kokoonpanolla noin 75 minuutin lenkki.


Keskiviikkona oli myös tarkoitus tehdä lenkki aamupäivän aikana, mutta tällä kertaa iski väsymys ja oli pakko ottaa päikkärit ensin. Suunnattiinkin sitten vasta iltapäivällä ulos koiran kanssa. Hieman oli nihkeää lähteä liikkeelle, mutta pieni lenkki piristi ja kiva, että tuli lähdettyä. Juostiin kuusi kilsaa (40 min) ja vauhti oli lyhkäsiä metsäosuuksia lukuunottamatta reippaampaa kuin lenkeillä tähän asti. Pysähdeltiin kuitenkin useampaan otteeseen, joten lenkki tuntui sopivan kevyeltä. Torstaina käveltiin noin tunnin lenkki.

Viime viikon tavoitteena oli juosta yhdeksän kilsan lenkki ja nuo kilsat juoksin vaunujen kanssa perjantaina. Aikaa meillä tuohon matkaan meni 58 minuuttia. Tällä kertaa meno oli hieman tavallista raskaampaa ja tällä viikolla pyrinkin pääsemään kymmenen kilsan lenkille yksin. Perjantain lenkistä kirjoittelin jo aiemmin, lisää voit lukea täältä. Lauantaina otettiin kevyesti ja käveltiin vain kolmen vartin lenkki.

Sunnuntaina sisko toi mukanaan sukset, jotta pääsisin vuosien tauon jälkeen testaamaan hiihtoa. Lunta oli satanut, joten hieman epäiltiin miten hiihto onnistuisi, mutta pakko oli kuitenkin käydä kokeilemassa. No, eihän se onnistunut ollenkaan, kun pohjiin tarttui monen sentin lumikerros. Ei siis saatu kunnon treeniä, mutta kunnon naurut kuitenkin, kun meno näytti ja tuntui kuin sukset olisivat ensimmäistä kertaa jalassa :) Muutamana talvena on tehnyt mieli hiihtämään, mutta sukset odottavat edelleen kaupassa. Nähtäväksi jää pääsenkö tänään tai huomenna iltapäivällä testaamaan suksia, kun ne täällä vielä olisivat. Hiihdon sijaan tehtiin sitten tunnin kävelylenkki koiran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti