maanantai 27. helmikuuta 2017

TREENIVIIKKO 8/2017

Viime viikko vierähti taas nopeasti. Urheilun osalta se sujui ihan mukavasti, kun viikkoon mahtui neljä juoksulenkkiä. Juoksin ensimmäistä kertaa kympin ja toisena päivänä tein muutamia vetoja. Niinä päivinä kun en juossut tein noin tunnin kävelylenkit vaunujen kanssa. Kävelylenkitkin tuntuivat tällä viikolla ihan treeneiltä, kun lunta tuli niin reippaasti lisää.

Ensimmäisen juoksulenkin tein tiistaiaamuna vaunujen kanssa. Kuusi kilsaa taittui ihan mukavasti, vaikka ei ihan keveintä ollutkaan. Keskiviikkona testasin tämän vuoden ensimmäiset vedot. Tähän saakka olen juossut vain rauhallisia lenkkejä, joten kiva oli pitkästä aikaa juosta hieman reippaamminkin. Aloitin maltillisesti juoksemalla koiran kanssa viisi kahden minuutin vetoa. Lisää treenistä voit lukea täältä.


Lauantaina juoksin kymmenen kilsaa, joka oli pisin lenkkini synnytyksen jälkeen. Juoksu sujui yllättävän hyvin ja jos sama tuntuma jatkuu, pyrin pidentämään yhtä viikon lenkeistä pikku hiljaa kohti puoltatoista tuntia. Lauantain lenkistä kirjoittelinkin jo aiemmin, lue lisää täältä. Kymppi oli viikon paras lenkki ja antoi toivoa, että kyllä se kunto nousee.

Viikon treenit päättyivät sunnuntaina vaunulenkkiin. Tarkoitus oli lähteä juoksemaan itsekseen, mutta poju ei oikein asettunut päikkäreille sisällä, joten otin lopulta vaunut mukaan. Juostiin 6,4 kilsaa ja lenkki taittui ihan kivasti aurinkoisessa kelissä. Hieman raskasta on välillä juosta vaunujen kanssa, mutta tällä hetkellä tuollainen kuutisen kilsaa tuntuu sopivalta eikä rasita liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti