perjantai 17. helmikuuta 2017

YHDEKSÄN KILSAA VAUNUJEN KANSSA

Tämän viikon tavoitteena oli juosta yhdeksän kilsan lenkki. Viime viikolla kirjoitin, että juoksen nämä "tavoitelenkit" mieluiten itsekseen, mutta tänään päädyin kuitenkin juoksemaan vaunujen kanssa. En ole varma mihin väliin viikonloppuna olisin lenkin saanut soviteltua ja halusin kuitenkin tällä viikolla testata yhdeksää kilsaa, joten siksi tällä kertaa näin. 

Poju heräsi aamulla 7:15 ja minua olisi vielä nukuttanut. Ensin ajattelin, että pakko ottaa ensin päikkärit ja lähteä lenkille vasta myöhemmin. Nopeasti sitä kuitenkin aina virkistyy, kun nousee ylös ja päikkärit jää usein ottamatta. Joskus sitä jaksaa pirteänä koko päivän, mutta välillä päikkäreiden väliin jättäminen kostautuu ja iltapäivällä iskee hirveä väsymys. Tänään aamutoimien jälkeen oli taas pirteä olo ja hieman ennen ykdeksää olimmekin sitten jo juoksemassa.


Heti alkuun juoksu tuntui tahmealta ja hieman lyhyempi lenkki kävi jo mielessä. Kilsojen kertyessä ei niinkään tuntunut ettei kunto riittäisi vaan jalat olivat väsyneet. Loppua kohden juoksu kuitenkin tuntui hieman paremmalta ja lopulta jaksoin juosta koko lenkin. Vaunujen tuoma lisävastus kyllä tuntuu juostessa ja taas etenkin ylämäissä sai tehdä enemmän töitä. Ensi viikon kymmenen kilsaa aion juosta ilman vaunuja, sen verran rankalta tämän päivän lenkki tuntui verrattuna viime viikkoiseen.

2 kommenttia:

  1. Hyvin etenee! :) Yllättävän äkkiä se kunto sieltä palautuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, uskon että parin kuukauden päästä on jo taas paljon helpompaa.

      Poista