perjantai 17. maaliskuuta 2017

TESTISSÄ KILSAN VEDOT

Viikon treenit aloitin tiistaina jälleen hieman reippaammalla juoksulla. Edellisillä viikoilla olin juossut kahden minuutin vetoja, mutta nyt teki mieli kokeilla miten kilsat taittuisivat. Tavoitteena oli pitää vauhti lähellä 5min/km ja aika lähelle se tällä kertaa onnistuikin. Aluksi tosin näytti huonolta, kun kaikki vedot alkoivat nousulla, mutta loppua kohden sain aina vauhtia kirittyä. Vetoja juoksin kolme ja ne taittuivat aikaan 4:53/4:59/4:58/km. Juoksu sujui ihan hyvin ja jäi sellainen tuntuma ettei tuohon aikaan tarvinnut liikaa yrittää, vaikka alussa nuo nousut voimille kävikin. 

Kilsojen jälkeen juoksin vielä kaksi puolen kilsan vetoa ja tavoitteena näissä oli pitää vauhti vain hieman reippaampana kuin kilsan vedoissa. Vauhdit olivat 4:49 ja 4:43/km ja ihan hyvin näihin riitti vielä kilsan vetojen jälkeen voimia. Kaikkien vetojen välissä palauttelin taas kahden minuutin hölkällä. Kun alkuun ja loppuun verkkailin kaksi kilsaa oli koko treenin pituus 9 km. 


Treenistä jäi hyvä fiilis; se oli reipas, mutta ei liian rankka. Kilsan vetojakin voi jo hyvin juosta, kunhan malttaa hieman tuon vauhdin kanssa eikä yritä vielä paljon tämän viikkoista reippaammilla vauhdeilla. Illalla ja seuraavana päivänä treeni tuntui kivana väsymyksenä jaloissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti